Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Činnost: - zednické práce - rekonstrukce bytových jader, interiérů - sádrokartony - výstavba rodinných domů - zateplování fasád.

Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské.

Stavební činnost - rekonstrukce dřevostaveb - sádrokartonářské práce - malířské a tapetářské práce.

Práce: - pokrývačské - tesařské - klempířské.

Truhlářství, výroba: - jídelní, konferenční stoly - zakázková výroba atypických stolů - zakázková výroba interiérů, zahradního nábytku.

Pobočka Bruntál. Velkoobchod, maloobchod, výroba, montáž: - elektroinstalační materiál - elektrozařízení.

Kompletní půdní vestavby. Rekonstrukce koupelen. Vnější a vnitřní zateplování objektů. Montáž minerálních podhledů. Drobné zednické práce. Montáž: - sádrokarton.

Prodej, opracování: - skleněné dveře, police, kouty - skleněné stolky - sklo pod kamna a před krby. Výroba: - atypické sklo - žáruvzdorné sklo.

Stavební firma: - zateplování budov - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov - opravy střech - ploché střechy.

Činnost: - projektováním elektrických zařízení.

Stolařství, truhlářství, výroba: - nábytek z masivu i lamina - dřevěná okna, dveře - obložení - pergoly, přístřešky. Prodej: - stavební řezivo.

Tesařství, práce: - tesařské. Výroba, stavba: - dřevěné domky - altány - přístřešky.

Práce: - elektrikářské - elektromontáže.

Řemesla, služby, opravy, servis - kominictví, kominické práce - frézování komínů - vložkování komínů - kontrola, čištění komínů - stavby, rekonstrukce komínů - stavby krbů Prodej, montáž - krby, krbová kamna

Řemesla, služby - topenářské práce, topenář - vodoinstalační práce, vodoinstalatér - vodo-topo

Prodej, e-shop - svařovací technika - technické plyny - pracovní pomůcky Řemesla, služby - zemní a výkopové práce

Práce: -rekonstrukce staveb -zakládání staveb -zemní práce -půdní vestavby -přístavby, nástavby, vestavby

Zabýváme se veškerými stavebními pracemi a provádíme rekonstrukce a modernizace bytových i nebytových prostor, kompletní rekonstrukce koupelen, výstavba domů, zateplení objektů, nátěry fasád, obklady a dlažby. Prodáváme obklady, dlažbu, sanitární keramiku a zařizovací doplňky. Zakázky dohodou.

Veškeré kominické práce - opravy komínových průduchů - rekonstrukce, vložkování, revize komínů Stavba nových komínů

Montáž: - plynovody. Plynárenské služby.