ITO TOCAUER s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Antonín Klus nabízí truhlářské práce.

Martin Hladký nabízí vodoinstalační a topenářské práce.

Firma TEON STAV s.r.o. se sídlem ve Frýdlantu nad Ostravicí v okrese Frýdek - Místek se zabývá veškerými zemními, výkopovými a demoličními pracemi. Zabýváme se také realizací vodohospodářských staveb a součástí naší činnosti je také realizace a podílení se na projektech týkajících se zadržování vody v krajině.

Český výrobce LED zrcadla na míru. Zákazníci mohou vybírat z 130 moderních designů zrcadel v mnoha rozměrových variantách, s několika typy osvětlení.

Stavební firma s působností v Moravskoslezském kraji. Projektování, rozpočtování, výstavba a rekonstrukce rodinných domů. Bytová výstavba. Zateplování fasád. Střechy na klíč.

Hodinový manžel Nabízím veškeré řemeslné práce

Adam Kulhánek zajišťuje výkopové práce kráčejícími bagry KAISER S2.

Společnost RENEWA s.r.o. se zaměřuje na dodávku a realizaci fotovoltaických elektráren pro komerční a průmyslové objekty a na montáž a revize elektra.

Adam Příhoda poskytuje instalatérské služby, zajišťuje montáže vodovodní, odpadní, plynové a otopné soustavy, včetně připojení spotřebičů a zařizovacích předmětů.

Krayzel instal s.r.o. se zaměřuje na instalatérské práce, tepelná čerpadla, podlahové topení, klimatizaci a zednické práce.

Dodávky a montáže strojně technologických zařízení přesuny strojních a výrobních zařízení a linek výroba ocelových konstrukcí zakázková výroba - zábradlí, schodiště, ploty a oplocení Vyhrazená elektrická, tlaková, plynová a zdvihací zařízení včetně zpracování dokumentace. Provozovna: - Frýdek-Místek Staré Město, Jamnická ...

Bolustar s.r.o. se sídlem v Třinci nabízí svým zákazníkům kompletní realizaci zemních a výkopových prací. Díky dlouholeté tradici a bohatým zkušenostem vám pomůže s jakýmkoli typem zemních prací, ať už se jedná o výkopy pro základy domů, pokládku inženýrských sítí, terénní úpravy nebo demolici objektů. Bolustar s.r.o. nabízí širokou škálu ...

Služby - restaurátorské práce - malířské a natěračské práce - štukatérské práce - pozlacování - fládrování - tapetování

Stolařství. Výroba: - nábytek (ložnice, dětské a obývací pokoje) - kuchyňské linky, kuchyně - schodiště - okna, dveře - podlahy - kancelářský nábytek - zimní zahrady.

Podlahové centrum. Prodej, pokládka, montáž, lepení: - vinylové podlahy - dveře - plovoucí podlahy - laminát, dřevo - korek podlahový a obkladový - vyrovnávky a pokládka dřevotřísky - koberce - PVC. Podlahářské práce. Sídlo firmy: - Komorní Lhotka 146, p. Hnojník.

Společnost ENAJ, vedená Janem Fabianem a sídlící ve Frýdku-Místku, se specializuje na širokou škálu elektrotechnických služeb. Mezi její hlavní činnosti patří montáž elektroinstalací, elektrikářské práce, údržba a servis, výroba a revize rozvaděčů. Firma také poskytuje služby v oblasti montáže zvonkových tabul a domovních telefonů. Další ...

Společnost ENERVOLT s.r.o. se specializuje na komplexní elektroinstalace a elektromontáže pro průmyslové, komerční i rezidenční projekty.

Korby Muroň s.r.o. zajišťují svářečské a zámečnické práce.

Společnost Jiří Palík poskytuje služby v oboru elektroinstalací v občanské výstavbě i v průmyslu. Pro domácnosti nabízíme fotovoltaické elektrárny a ohřev vody, ochranu před bleskem a přepětím, rekonstrukce a opravy elektroinstalací, nové instalace i ty chytré, zabezpečovací systémy, revize, pravidelnou údržbu a servis. Pro průmysl ...

Firma MCnet s.r.o. již od roku 1998 působí v oblasti síťových technologií, správy technického a programového vybavení a internetu. V oboru počítačových sítí poskytuje kompletní řešení týkající se vlastního projektu přes realizaci až po servis. Vyškolení specialisté firmy MCnet s.r.o. Vám nabízí kvalitní a optimální řešení této problematiky: ...

Lukáš Tomis provádí elektroinstalační práce, revize