ITO TOCAUER s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Stolařství, truhlářství. Zakázková výroba: - nábytek, interiéry - schody, schodiště - kuchyně - dveře.

Stavby, rekonstrukce. Návrhy a realizace interiéru na klíč. Návrhy a realizace atypických nábytkových sestav a jednotlivých kusů.

Revize: - elektrické zařízení - stroje - nářadí - spotřebiče - hromosvody.

Dodávka, montáž, stavba, realizace, oprava: - střešní pláště, střechy. Řemeslnické práce: - klempířské, pokrývačské - klempířství, pokrývačství.

Tesařství. Stavba: - roubenky - altány - krovy - pergoly. Rekonstrukce: - dřevěné stavby. Práce s kamenem.

Elektroinstalace domů a bytů. Zabezpečovací, požární, kamerové a přístupové systémy. Komunikační instalace (internetové, televizní pozemní a satelitní). Návrh automatizačních a regulačních systémů. Výroba, rekonstrukce: - rozvaděče - projektová dokumentace - elektrorevize - údržba a servis.

Sklenářství: - zasklívání - rámování obrazů - broušení a řezání skla. Výroba zrcadel.

Elektromontážní, elektroinstalační práce.

Řemeslnické práce: -malířské práce, malování, malby -natěračské práce, natírání, nátěry -tryskání -fládrování -tryskání pískem, struskou, ocelogranulátem -výškové práce.

Montáž, opravy a servis: - topení - plynu - vody. Provádění rekonstrukce, výstavby a renovace koupelen.

Dodávka, montáž: - průmyslové vytápění hal (haly) - voda, topení, plyn. Výstavba, dodávka, montáž: - plynovody - kotelny - vodovody - tlaková (tlakové) kanalizace - zdravotechnické instalace. Řemeslnické práce: - plynařské práce.

Montáž, revize, projekce: - domovní plynovody.

Řemeslnické práce: - zámečnické - zednické. Výroba, montáž: - oplocení, ploty, brány, schodiště - zděné ploty - pokládka zámkové dlažby. Kompletní servis nízkozdvižných paletových vozíků všech značek.

Zakázková výroba: - nábytek - dřevěný nábytek na míru - kancelářský a bytový nábytek - kuchynské linky včetně spotřebiču - zahradní nábytek a pergoly - schodiště - opravy starožitného nábytku - řezbářské práce.

Stavební firma. Stavby, stavební práce, projekce: - stavby na klíč, komplexní práce - ležaté kanalizace - fasády (včetně výměny oken) - opravy, oprava střechy.

Zeměměřičství. Geodetické služby: - veškeré zeměměřičské práce - geometrické plány - vytyčení hranic pozemků - smlouvy pro vklad do katastru nemovitostí.

Malířské práce. Zednické práce. Sádrokartonářské práce. Výškové práce.

Kamionová doprava, specializace na Francii+EU. Zemní práce. Výkopy: - základy - bazény. Terénní úpravy. Svahování a jiné výkopové práce.

Solární systémy - včetně vyřízení dotace ZELENÁ ÚSPORÁM. Instalatérství. Topenářství. Zámečnictví. Od návrhu až k realizaci.

Dřevovýroba, stolařství, zakázková výroba: - interiéry, nábytek - obývací pokoje - dětské pokoje - postele - vestavěné skříně - kancelářský nábytek na klíč - kuchyně na míru - dveře - dřevěné obložení fasádní a nástěnné.

Tesařství. Výroba, dodávka, stavba, výstavba: - srubové stavby, sruby - srubové domy, roubenky, zahradní domky, chaty z kulatiny.

Zakázková výroba: - nábytek - palubkové obložení (venkovní, vnitřní, podlahy) - výroba z překližky - venkovní nábytek - ploty - dřevěné stavby pro děti. Montážní práce, rekonstrukce.

Klempířské a pokrývačké práce. Tesařství.

Stavební firma, stavební práce. Těžba,prodej štěrkopísek, štěrkopísku-Jižní Morava. Tříděný i netříděný štěrkopísek, kamenivo různých frakcí, kopaný písek a kameny na skalky,kačírek,recykláty(stavební suť). Půjčovna stavební mechanizace a lešení -JM -vybrační pěchy a desky -přívěsné vozíky -lešení rámové a HAKI -míchačky,zednické ...

Kominictví. Kominické práce.