ITO TOCAUER s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Firma Plynoservis Martiňák se sídlem v Čeladné v okrese Frýdek-Místek se zabývá revizemi, kontrolou, montáží i opravami plynových zařízení. Dále poskytujeme služby meteorologie, opravy a kalibrace manometrů a také odstraňování úniku plynu.

Stolařství Vizante s.r.o. realizuje návrh interiéru a výrobu nábytek do interiéru vašeho domu i firmy.

Tesařství. Řemeslnické práce: - tesařské - konstrukce krovů, pergoly, dřevostavby, palubkové podhledy. Střechy na klíč.

Podlahy F-M cz s.r.o. realizují pokládku všech typů podlah, montáže dveří, vyrovnávání podkladu, včetně výroby nábytku z masivu.

Dodávka, prodej: - střešní pláště - prosvětlovací systémy. Řemeslnické práce: - klempířské práce - opláštění, zateplování objektů.

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků Truhlářství, podlahářství

Činnost: - elektroinstalace - revize - jádrové vrtání

Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáž, e-shop: - vzduchotechnika - teplovzdušné vytápění - flexo potrubí, spiro potrubí, čtyřhranné potrubí vše vč. doplňků a tvarovek - bio krby - krby - krbový ventilátor - krbová mřížka - komínový systém - krbová vložka - krbová kamna - krbová obestavba - krbové nářadí - krbové ...

Společnost Stavební mentor s.r.o. zajišťuje stavby, rekonstrukcí a oprav bytového i komerčního charakter, demolice včetně manipulace s azbestem, zemní práce a práce ve výškách.

elektroinstalace novostavby / rekonstrukce, hromosvody, alarmy, přípojky elektro

Projekce, dodávka, montáž, oprava, údržba, servis, revize: - vyhrazená elektrická zařízení, elektro - měřící a regulační zařízení, MaR

Práce: - jeřábnické (autojeřáb Liebherr LTM 1025, Tatra 148 AD160) - nákladní autodoprava.

Firma D&D-construct s.r.o. se sídlem v Moravskoslezském kraji se zabývá veškerými stavebními pracemi. V rámci naší činnosti realizujeme především výstavbu rodinných domů na klíč a rekonstrukce interiérů a exteriérů domů, bytů a také firemních a veřejných prostor. Dále se zabýváme například pokládkou obkladů a dlažeb, tesařskými pracemi, ...

Návrhy, realizace a údržba zahrad. Dlažby, zídky ploty, pergoly. Zemní práce. Zahradní a koupací jezírka. Závlahový systém toro. Sportovní plochy a golfová hřiště. Zimní údržba. Zahradní E-shop.

Kovovýroba, strojírenská výroba: -svařované ocelové konstrukce -díly pro jeřábové věže 5-10 tun, věže a podvozky stavebních jeřábů -lanové vrátky pro lodě, lodní a kotevní vrátky -díly stavebních a důlních strojů -lopaty, radlice pro stavební stroje -silniční válce, bandáže pro stavební stroje -zařízení pro třídění surovin ...

Společnost SpindleWorks s.r.o. provozuje zámečnickou a nástrojářskou dílnu v podhůří Beskyd s desetiletou praxí v oblasti prototypizační, kusové a malosériové kovovýroby.

Dodávka, montáž, oprava, r ekonstrukce: - voda, topení, plyn, vodo-topo-plyn - vodoinstalace měď*, plast, kov Řemeslnické práce: - instalatérské, vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce.

Práce: - elektroinstalační, elektrikářské. Oprava, montáž, revize: - hromosvody - elektrické nástroje, nářadí. Oprava: - jeřáby. Prodej, servis: - el. ruční nářadí.

Společnost TA IZOLACE s.r.o. realizuje zateplení střech a podkroví.

Služby: - elektroinstalace, elektromontáže - silnoproud a slaboproud - montáž telefonních ústředen analogových, digitálních, VoIP a jejich servis. Kancelář: Křižíkova 1377, Frýdek Místek.

Oprava: - plynové zařízení - elekro zařízení. Montáž: - plynové kotle - spotřebiče.

Zbořil Střechy realizuje střechy na klíč už od roku 2006.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - průmyslové stavby - rekonstrukce - ocelové haly - demoliční a bourací práce - inženýrské sítě Nákladní autodoprava