ITO TOCAUER s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
-Zprostředkování obchodu -Reklamní činnost a marketing Truhlářství, podlahářství

Vodoinstalatérství, topenářství -Zprostředkování obchodu a služeb Zednictví

Truhlářství, podlahářství -Výroba, opravy a údržba sportovních potřeb, her, hraček a dětských kočárků -Velkoobchod a maloobchod

-Výroba jízdních kol, vozíků pro invalidy a jiných nemotorových dopravních prostředků -Výroba a opravy čalounických výrobků -Výroba, opravy a údržba sportovních potřeb, her, hraček a dětských kočárků -Výroba zdravotnických prostředků -Výroba a opravy zdrojů ionizujícího záření -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, ...

Hostinská činnost -Výroba strojů a zařízení -Výroba motorových a přípojných vozidel a karoserií -Stavba a výroba plavidel -Výroba drážních hnacích vozidel a drážních vozidel na dráze tramvajové, trolejbusové a lanové a železničního parku -Výroba jízdních kol, vozíků pro invalidy a jiných nemotorových dopravních prostředků -Výroba a opravy ...

-Poskytování služeb osobního charakteru a pro osobní hygienu -Poskytování služeb pro rodinu a domácnost -Činnost odborného lesního hospodáře a vyhotovování lesních hospodářských plánů a osnov -Nakládání s reprodukčním materiálem lesních dřevin -Úprava nerostů, dobývání rašeliny a bahna -Výroba potravinářských a škrobárenských ...

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny Zednictví -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby Vodoinstalatérství, topenářství Zámečnictví, nástrojářství

Stolařství, truhlářství. Výroba, velkoobchod, prodej, maloobchod, e-shop: - garnýže - bytové doplňky - dřevěné dárkové obaly na víno, regály a stojany na láhve - chovatelské potřeby.

Oprava, rekonstrukce: - střechy. Řemeslnické práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské.

Kovovýroba, kovoobrábění: - frézování - soustružení - broušení ventilů, řetězových pil - svařování - povrchová úprava - lakování - renovace motocyklů - opravy stržených závitů. Strojní zámečnictví, zámečník.

Prodej: - obkladový materiál - lepidla, silikony - izolační materiál - kanadské střešní šindele. Oprava, montáž: - renovace koupelen a WC - obklady stropů - okrasné trámy.

Práce: - elektromontážní, elektrikářské, elektroinstalační.

Řemeslnické práce: - podlahářské práce, kladení podlah - vyrovnávání, nivelace podlah. Dokončovací stavební práce.

Stavební práce: - fasády NOVABRIK - odvětrané barevné obklady (bezmaltové zdění) - zateplování fasád - obklady interiérové, exteriérové - obkladačské práce - rekonstrukce - byty, domy - pokládka zámkové dlažby.

Řemeslnické práce: - pokrývačské, klempířské.

Výroba, montáž: - zahradní chatky na klíč. Řemeslnické práce: - stolařské práce.

Stavební činnost, prodej, dodávka, montáž, oprava, rekonstrukce: - střechy na klíč - střešní krytina - krovy - izolace - sádrokarton. Práce: - pokrývačské - klempířské - sádrokartonářské.

Montáž, oprava, servis, dodávka, projekce: - voda, topení, plyn (vodo, topo) - plynofikace -ústřední topení, voda a odpady Řemeslo: - instalatérské práce - elektrikářské práce - plynařské práce - zednické práce.

Stavba, dodávka, montáž, realizace: - krby venkovní, vnitřní - kachlová kamna - krbová kamna. Zednické práce.

Zámečnictví, zámečnické práce, zámečník.

Stavební, zemní práce: - protlaky (průtlaky) pod komunikacemi - výstavba inženýrských sítí (voda, plyn, telefon) - výkop základů rodinných domků - terenní úpravy - strojní a ruční výkopové práce.

Stavební firma: - výstavba rodinných domů - dokončovací stavební práce - zednické práce - zateplování.

Stavební firma. Stavby: - rodinné domy na klíč. Rekonstrukce: - rodinné domy, byty, bytová jádra, koupelny. Zateplení fasád. Montáže: - plastové okna, dveře. Práce: - zednické (zdění, omítání, štukování, obkládání) - betonářské (podkladní betony, vyrovnávací potěry) - bourací - sádrokartonové, sádrokartonářské.

Přestavby, rekonstrukce koupelen (koupelny). Práce: - topenářské - elektroinstalační - malířské a natěračské - vodoinstalatérské..