ITO TOCAUER s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Klempířství, pokrývačství, tesařství. Řemeslnické práce: - klempířské, pokrývačské - tesařské práce. Dodávka, montáž, oprava, rekonstrukce: - střechy, střešní konstrukce - sbíjené vazníky.

Pokrývačské práce. Opravy, hydroizolace: - ploché střechy.

Lakýrnické práce Malířské práce Tapetářské práce

Komplexní stavební činnost Stavby krbů- vnitřní, venkovní, udírny. Rekonstrukce koupelen, domů, bytů. Obklady, dlažby, přírodní, zámkové. Práce: - zednické, izolatérské, bourací, vodoinstalace, elektroinstalace, klimatizace, sádrokartóny, stavby plotů a ostatní stavební práce

Strojírenská výroba, dodávka, montáž, prodej: - náhradní díly pro důlní stroje - závěsné dráhy pro doly - drtiče hornin - speciální profily - kotevní technika, kotevní prvky - hydraulicky rozpínatelné horninové svorníky, injektážní svorníky (svorníkové výztuže) - stroje a zařízení pro doly (důlní stroje). Kovovýroba, zámečnická ...

Stolařská výroba - nábytek, interiéry, okna, dveře, zimní zahrady

Stavební firma. Kompletní stavební práce. Výstavba, rekonstrukce, modernizace: - bytové, občanské stavby - průmyslové stavby. Odstraňování staveb: - bourací práce. Opravy fasád. Zateplování objektů. Zednické práce. Tesařské práce.

Návrhy, projekční práce, měření a realizace. Stavební a prostorová akustika: -snižování hluku a tepelné izolace staveb, konstrukcí a potrubí.

Výroba: - pokládka dlažby-plošná, zámková - úpravy komunikací, terénní úpravy - inženýrské sítě - palisády, svahové tvárnice, valouny, plotové tvarovky, květináče - bytová výstavba.

Stavební firma, činnost: - inženýrské, průmyslové a občanské stavby - veškeré výkopové práce - rozvody inženýrských sítí, kanalizace, vodovody, plynu, vody, topení - instalatérské a topenářské práce.

Nakládání s odpady. Recyklace stavebních odpadů: - asfalt - beton - cihly - zemina, kameny Demoliční práce, demolice. Prodej: - betonová a asfaltová drť - tříděné neprané štěrky - recyklované zásypové písky (písek).

Výstavba: - kovové konstrukce a zastřešení - ploty na klíč. Zámečnictví. Prodej, maloobchod: - zahradní nábytek - zemina, hnojiva, květináče, zahradnické potřeby - zatravňovače - obrubníky, odvodňovací žlaby.

Stavební činnost: - zemní práce, výkopové práce, výkopy - bourací a demoliční práce - terénní úpravy.

Stavební firma. Výstavba: - rodinné domy, domky - inženýrské sítě - komunikace - betonářské práce. Firma vlastní betonárnu (betonárna) v areálu Zemědělského družstva Frýdlant n. O. Prodej: - sypké materiály - betonové směsi.

Firma PEHAS technology s.r.o - nabízíme k prodeji štípané palivové a krbové dřevo a nově také stavební řezivo. Vzhledem k výhodné poloze naší provozovny pro producenty a zpracovatele dřeva, jsme s našimi dodavateli dojednali exkluzivní ceny pro naše zákazníky. Nabízíme k prodeji sortiment palivového i stavebního řeziva ( trámy, desky, hranoly ...

Montáž, oprava, revize, zkouška: - vyhrazená plynová zařízení. Topenářské, plynařské práce.

Dřevovýroba. Kovovýroba. Řemeslnické práce: - kovoobráběčské práce, kovoobrábění - zámečnické práce, zámečnictví - soustružnické práce, soustružení. Výstavba: - dřevostavby - energeticky nenáročné rodinné domky.

Stolařství - renovace dveří - výroba nábytku, kuchyňských linek - prodej masivního dubového nábytku

-Výroba sportovního zboží -Výroba her a hraček -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy u fyzických a právnických osob -Zprostředkování služeb -Realitní činnost -Správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poskytování ...

Elektroinstalační práce Demolice - bourací práce Sádrokartonářské práce Zemní a výkopové práce Stavba a rekonstrukce - domy na klíč - byty Stavba a rekonstrukce - bytová jádra - koupelny Stavba a rekonstrukce - koupelny Vodoinstalatérské práce

Zasklení - střešní okna Dodávka a montáž - světlovody Instalace - hromosvody Zdění - komíny Dodávka a montáž - žaluzie - rolety - doplňky pro střešní okna Montáž - tepelné izolace Montáž - sádrokarton Montáž, výroba - fasádyopravy - zdi - ...

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod Poskytování nebo zprostředkování spotřebitelského úvěru

Výkon zeměměřických činností

Stolařství, truhlářství. Výroba, prodej: - interiéry - nábytek z masivu i lamina - bytové doplňky - okna, dveře - zahradní nábytek, altány, pergoly. Řemeslnické práce: - stolařské, truhlářské.