ITO TOCAUER s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Společnost IZOTORA s.r.o. provádí zateplení stříkanou polyuretanovou pěnou - fasády, stěny, podlahy, střechy

Strojní a technologické montáže, montáž, servis: - průmyslové čerpadla. Zámečnické práce a výrobky. Výroba: - lehké ocelové konstrukce.

Společnost ELMECHA montáže, s.r.o. nabízí služby v oblasti elektroinstalací a servisu elektrických zařízení.

Zajistíme kompletní rekonstrukci bytu a bytového jádra. Provádíme zednické a obkladačské práce, elektroinstalace, vodoinstalatérské práce. Působíme na Ostravsku, Frýdecko-Místecku a Karviné.

Pokud hledáte spolehlivou a kvalitní firmu, která se postará o úklid, malování a natírání vašeho domu, bytu nebo kanceláře, pak je pro vás správnou volbou společnost Jaroslav Kořínek. Nabízíme širokou škálu služeb v oblasti úklidových, malířských a natěračských prací.

Veškeré práce se sklem. Tvoříme barevná skla do kuchyně, ozdobné pískování a sprchové kouty.

Hodinový manžel, doprava nového nábytku s následnou montáží, zavěšení poliček, garnýží, svítidel, atd., plovoucí podlahy, vinyl, koberce. Betonářské a zednické práce, sádrokartony, drobné instalatérské, elektrikářské a klempířské práce, malování + veškeré práce na zahradě, rizikové kácení stromů. Dekorativní omítky, betonové stěrky, dřevěné a ...

GOJAS alfa s.r.o. je stavební firma, která nabízí širokou škálu služeb v oblasti stavebnictví, elektroinstalace, fotovoltaiky a hromosvodů. Firma má dlouholeté zkušenosti a kvalifikovaný tým odborníků, kteří zaručují kvalitní a spolehlivou realizaci vašich projektů. Společnost se zaměřuje na stavbu a rekonstrukci rodinných domů, ...

Pokud hledáte společnost, která vám zajistí kvalitní a rychlé zemní protlaky, měli byste se obrátit na ROZDOLSKÝ s.r.o. Máme dlouholeté zkušenosti a moderní technologii pro provádění protlaků pod komunikacemi, železničními tratěmi, zahradami nebo budovami. Zemní protlaky jsou bezvýkopová metoda, která umožňuje pokládku inženýrských sítí bez ...

Montáž elektronických zabezpečovacích systémů v objektech firmy JABLOTRON Montáž kamerových systémů CCTV Rozvody elektroinstalace Montáž ozvučení

Řemeslnické práce: - elektroinstalace domovní a průmyslové - elektromontáže - elektrikářské práce. Revize: - elektrické spotřebiče, elektrických spotřebičů - elektrického nářadí.

Truhlářství. Výroba: - kuchyně - kuchyňské linky na míru - pokojové a obývací stěny - kancelářský nábytek - ložnice - atypický nábytek na míru - vestavěné skříně.

Společnost ZM SERVIS MORAVIA s.r.o. se zaměřuje na výrobu, montáž i servis hořákových systémů, regulačních stanic, strojů a zařízení, elektrorozvaděčů. Dále provádí zakázkovou výrobu z nerezu. Sídlo firmy je v Třinci.

Výkopové a zemní práce. Výkop základů rodinných domků a menších a středních staveb. Výkop a instalace inženýrských sítí - voda, topení, plyn. Úprava terénu po stavbě. Vykopání bazénu nebo čističky.

Práce: -demolice -zemní práce -recyklace -výškové práce -mobilní jeřáby Stavba, výstavba: -provozní objekty -technologické celky -komunikace -inženýrské sítě Služby: -vnitrostátní a mezinárodní nákladní autodoprava

Tesařské práce Elektrikářské práce Plynoinstalační práce Zateplení budov - ZELENÁ ÚSPORÁM Sádrokartonářské práce - ZELENÁ ÚSPORÁM Dlažby - zámkové dlažby Kompletní stavební práce - rodinné domy Zednické práce - jádrové, štukové omítky a změny struktury fasády brizolit, na drásanou nebo točenou ...

Společnost MILATA TECHNOLOGY s.r.o. realizuje stavební, lesní a komunální činnost, práce se svodidly. Firma má bohaté strojní, nástrojové a technické vybavení pro vysokou kvalitu služeb.

Stolařství René Košťál vyrábí nábytek na zakázku z lamina, masívu a dýhy. Přejete si novou kuchyňskou linku, vestavěné skříně, nábytek do ložnice, dětského či obývacího pokoje? Potom se na nás neváhejte obrátit. Dále Vám dle Vašich představ vybavíme kancelář, prodejnu i zajistíme nábytek do škol. Neváhejte nás kontaktovat.

Dřevostavby - výstavba dřevostaveb - suchá výstavba domů. Zakázkové truhlářství a stolařství, výroba - zahradní nábytek a pergoly - dětská hřiště a další stavby - okna, dveře. Prodej - štípané palivové dřevo - stavební řezivo.