ITO TOCAUER s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Stavební činnost: - obytné, občanské, průmyslové stavby - hospodářské budovy, garáže, chatky, zahradní altány, krby, bazény, příjezdové cesty, chodníky, terénní úpravy, oplocení - inženýrské sítě v rámci těchto staveb - novostavby, rekonstrukce, střechy, fasády. Projektování pozemních staveb a inženýrských sítí (stavební ...

Kovovýroba. Zámečnictví, zámečnická výroba. Zpracování plastů Výroba: - z oceli, nerez materiálů, plastů - zvony ze žáruvzdorných materiálů - plastová víka pro odlévání keramiky - polotovary pro zahradnické nářadí Montáž: - topení, vodoinstalace.

Společnost Kopni-to nabízí zemní a výkopové práce všeho druhu pásovým minibagrem. Realizujeme výkopy a instalace inženýrských sítí, výkopy a instalace retenčních nádrží a ČOV, výkopy základů, terénní úpravy, srovnávání zahrad a mnoho dalšího. V rámci naší činnosti nabízíme také služby kontejnerové dopravy jako je například odvoz suti, doprava ...

Pokládka zámkové dlažby Automobilová nákladní doprava Zemní a výkopové práce Půjčovna techniky (vibrační desky, řezačka asfaltových a betonových povrchů, Minidumper Cormidi C85)

Firma Jan Carbol ve Frýdku-Místku se zabývá montážemi plynu, vody a topení do rodinných domů i objektů občanské vybavenosti, poskytuje dodávky investičních celků v oblasti plynárenství, vodoinstalace a vytápění. Cílem firmy Jan Carbol je navrhnout zákazníkovi optimální řešení, které bude splňovat veškeré požadavky jak ve využitelnosti, tak v ...

Společnost DEVAN Interier s.r.o. se specializuje na přípravu a realizací zakázek jak pro soukromý sektor, tak i pro stavební společnosti. Zajišťujeme práce v exteriéru - konstrukční obklady budov i venkovní prvky. Vytvoříme Vám návrh a dodáváme veškerý interiérový nábytek a vybavení budov, hotelů, restaurací a kanceláří.

Práce: - zemní a výkopové práce (traktorbagr JCB) - zimní údržba komunikací Služby v zemědělství: - zemědělské práce - kombajnová sklizeň

Martin Grimm se zaměřuje na plynařské, topenářské a vodoinstalační práce.

Opláštění objektů. Dodávka, montáž: - chladící a mrazící boxy.

Služby, práce, projekce, revize, rekonstrukce: - vodovodní, plynové, elektro instalace - topenářské práce - voda, topení, plyn - topenářské práce.

Oprava, servis, údržba: -strojní energetická zařízení. Oprava, servis, prodej: -svařovací technika. Kovovýroba, kovoobrábění, obrábění kovů (kovy), strojní zámečnictví, strojírenská výroba. Řemeslnické práce: -zámečnické práce -svářečské práce -soustružnické práce -frézařské práce. Velkoobchod, prodej: -hutní materiál.

Práce: - instalatérské - topenářské - plynařské - elektroinstalační - zámečnické Revize: - elektro a plynových zařízení. Montáže: - tepelná čerpadla - solární systémy.

Výroba, montáž, rekonstrukce, generální opravy, servis, revize: - výtahy. - plošiny Revize, výroba: - elektrická zařízení, elektrozařízení - hromosvody.

DANFRA CZ s.r.o. se zaměřuje na kompletní servis topenářských a vodoinstalačních prací.

Společnost STAVODOM, spol. s r.o. se zabývá prodejem základních stavebních materiálů a také výkopovými a jeřábnickými pracemi. V našem sortimentu naleznete lomový kámen, strusku, štěrk, písek, kačírek či asfaltový recyklát. Veškerý uváděný materiál jsme schopni dovézt na místo určení v množství do 12 tun. Dále se věnujeme demoličním pracím, ...

Elektroprojekce. Elektromontážní práce, elektromontáže: - klimatizační jednotky - topné systémy - osvětlení včetně návrhů - slaboproudé elektroinstalační práce: - vnitřní kabelové systémy, telefonní a počítačové rozvody - pobočkové telefonní ústředny - elektronické zabezpečovací systémy EZS - elektronická požární ...

Důlní průzkum a bezpečnost. Činnost: - těžba důlního plynu - výroba elektrické energie a tepla z důlního plynu - vrtné práce, důlní vrty - geologické laboratoře - degazace hlubinných černouhelných dolů.

Stříkané izolační pěny HEATLOK SOY® a SEALECTION® 500 jsou vhodné pro všechny typy obytných, komerčních nebo průmyslových objektů, včetně ekologických a energeticky úsporných staveb.

Chystáte se zateplit Váš dům? Obraťte se na zkušené odborníky! Firma COMFORT působí na českém trhu od roku 1995. Zabývá se dovozem, prodejem i montáží zatepleného a odvětraného fasádního obkladu VINYL SIDING. O profesionalitě firmy svědčí více než 4000 realizovaných zateplených odvětraných fasád na stavbách po celé České republice i v ...

Práce: - hydroizolace, tepelná izolace střech - opravy plochých střech - opravy světlíků - klempířské práce - izolace základů staveb proti vlhkosti.

Martin Turoň se zaměřuje na montáž tepelných čerpadel a klimatizací.

DASPRA BUILDING s.r.o. se zaměřuje na izolaci rodinných i firemních objektů, instalaci rekuperace, termografickým měřením a snižování energetické náročnosti budov.