ITO TOCAUER s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Práce: - zemní, výkopové - terénní úpravy - demolice, bourání. Velkoobchod, maloobchod: - struska - písek, štěrk. Nákladní autodoprava.

Provádíme elektromontážní a elektroinstalační práce a revize elektrických zařízení. Dodáme Vám kompletní řešení v oblasti elektro a elektřiny pro vaši stavbu nebo rekonstrukci.

Společnost František Vjater provádí veškeré zemní a výkopové práce, terénní úpravy, demolice i recyklaci stavební suti. Naše sídlo najdete ve městě Rychvald. Zakázky realizujeme v rámci Moravskoslezského kraje. Naše činnost: - zemní, výkopové práce - bagrování základů - výkopy - terénní úpravy - demolice - demoliční práce - ...

Betonárna Dětmarovice. Stavební materiály. CEMEX provozuje 55 betonáren, 7 štěrkoven, 5 kamenolomů a cementovou mlýnici: - široká škála betonů - přírodní tříděné i netříděné kamenivo - lité anhydritové potěry AnhyLevel pro vytvoření dokonale rovné podlahy - lité cementové potěry CemLevel pro podlahy ve vlhkém prostředí nebo v prostorech ...

Služby: - hydroizolace a zateplování plochých střech - vodoinstalatérské a topenářské práce.

Montáž, opravy, revize a zkoušky zdvihacích zařízení Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny Poskytování technických služeb k ochraně majetku a osob Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších ...

Doprava - přeprava nákladu Stavební a zemní práce - demolice a bourání Zámečnické a svářečské práce

Čištění kanalizace tlakově a mechanicky, čištění tukových lapolu a jímek, kamerové zkoušky potrubí, frézovaní kanalizace.Dále provádíme zemní a výkopové práce a izolace kolem objektu

Stavební činnost - rekonstrukce bytových jader - instalatérské práce - obkladačské práce - zednické práce - malířské práce.

Stavební činnost: - pozemní stavby - rekonstrukce - elektroinstalace - piloty / mikropiloty - vodohospodářské stavby - dopravní stavby

Stavební a zednické práce - bourací a demoliční práce - malířské práce - obkladačské práce - podlahářské práce - rekonstrukce interiérů. Kancelář: - adresa: Junácká 1241/1, Havířov-Podlesí.

Činnost - výškové práce za pomoci horolezecké techniky - nátěry kovových konstrukcí, technologických zařízení, potrubních mostů - lešenářské práce - bourací práce, - zámečnické práce - tryskání - malby malých i velkých prostor, včetně použití lešení.

Stavební činnost - rekonstrukce domů a bytů - rekonstrukce koupelen - zateplování - hydroizolace staveb.

Stavební práce: - malířské, natěračské - veškeré povrchové úpravy - dodávka staveb na klíč - zateplování, rekonstrukce fasád. Úklidové služby.

Geologické práce: - vrtané studny - vrty pro tepelná čerpadla - geologické průzkumy. Pobočka: -Pod Školou 124 Bučovice - Černčín

Služby: - DJ - diskotéky, karaoke - svatby, firemní párty

Služby: - elektroinstalace - elektromontáže - revize

Stavební práce: - pokládka zámkové dlažby - renovace podlah speciálními nátěry.

Práce, výstavba: - pokládka zámkové dlažby - zděné, drátěné ploty - odvodnění ploch - výkopové práce - bourací práce.

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru (dýha, masiv, DTD desky) - dřevěné schody - dřevěné obklady.

Stavební práce: - zednické práce - rekonstrukce domů, bytů - rekonstrukce bytových jader - zateplování rodiných domů - sadrokartonářské práce - pokládka zámkové dlažby.

Stavební firma: -výstavba rodinných domů. -rekonstrukce staveb. -rekonstrukce bytových jader. -půdní vestavby. -malířské práce. -dlaždičské, obkladačské práce. Videostudio, výroba, natáčení: -svatební video. -videoreportáže. -videoklipy.

Práce: -malířské. -natěračské.

Práce: -malířské. -natěračské. -tapetářské. -dekorativní malby. -sádrokartonářské.

Stavební společnost, výstavba: -průmyslové stavby. -vodohospodářské stavby. -rodinné domy. -komunikace. -rekonstrukce budov. -zateplování fasád. -železobetonové konstrukce. -zemní, výkopové práce. -pokrývačské, tesařské práce. -sádrokartonářské práce. -podlahářské práce.