ITO TOCAUER s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Prodej, e-shop: - topenářský a vodoinstalační materiál - krby, kamna - plynové kotle Thermona Práce: - plynařské - vodoinstalační

Geodetické práce a služby: - zaměření pozemku - vytyčení hranic pozemku - zaměření inženýrských sítí

Inženýrsko-investiční servis. Zeměměřické práce. Technicko-ekonomické poradenství.

Prodej, montáže, instalace, opravy, servis, revize: - veřejné osvětlení - rozvaděče včetně řídícícch systémů. Poradenství v oblasti energetiky, za účelem dosažení energetických úspor. Poradenství v oblasti - obnovitelné zdroje.

Střechy MT provádí pokrývačské práce, montáž různých druhů krytin.

Provádíme klempířské, pokrývačské, tesařské práce a nátěry střech a střešních konstrukcí. Beze spěchu s citem pro detail.

Výstavba, realizace, rekonstrukce, montáž: - kompletní interiéry na klíč - bytové jádra - obklady, dlažby - zateplování - stavba krbů (krby) v interiéru a v exteriéru - podlahářské práce.

Společnost PODLAHY Martin Uher s.r.o. se specializuje na pokládku a prodej plovoucích laminátových a dřevěných podlah, PVC a textilních podlahových krytin.

Pokud hledáte spolehlivou a kvalitní stavební firmu, která vám pomůže s výstavbou nebo rekonstrukcí vašeho domu, bytu či koupelny, pak je KP interiéry - stavby s.r.o. ta pravá volba pro vás. KP interiéry - stavby s.r.o. je stavební firma se sídlem ve městě Albrechtice, která se zabývá širokou škálou stavebních prací, jako jsou: - výstavba a ...

Firma Jan Žiga se specializuje na stavební a zednické práce v Havířově a okolí. Nabízíme širokou škálu služeb, jako jsou zámkové dlažby, výkopové a pomocné práce, rekonstrukce bytů a domů, omítky, instalace vody a topení a další. Máme má dlouholeté zkušenosti a spokojené zákazníky, kteří oceňují kvalitu, spolehlivost a férové ceny. Pokud máte ...

Firma e-obkladac.cz se sídlem v Havířově se zabývá komplexní činností v oblasti pokládky obkladů a dlažeb do velikosti 120 x 120 cm. V rámci naší činnosti realizujeme také rekonstrukce koupelen. Působíme především v okrese Karviná. Naše služby: - pokládka keramických dlažeb - pokládka keramických obkladů - pokládka vnitřních ...

Renovace, rekonstrukce, montáž, oprava: - parkety, plovoucí podlahy, schodiště - obklady, dlažby - obkladačské, dlaždičské práce - koupelny rekonstrukce - žaluzie - sádrokarton - příčky podhledy - omítky.

COLEMAN S.I., a.s. Český Těšín Dodavatel materiálu pro střechy. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - střešní taškové krytiny betonové, pálené, vláknocementové, plechové tabule, asfaltové krytiny, přírodní, střešní doplňky - plechové střechy (plech měď, pozink titanzinek, nerez v různých tloušťkách, tabule i svitky, ...

Hodinový manžel, služby: - elektrikářské práce - instalatérské práce - zednické a obkladačské práce - truhlářské práce

Revize elektroinstalací a hromosvodů - revize elektrických spotřebičů a nářadí - revize elektrických zařízení a strojů.

Vodoinstalatérství, topenářství - instalatérské a topenářské práce - oprava, údržba a montáž kotlů - rozvody teplé a studené vody - podlahové i běžné vytápění - rekonstrukce kuchyní a koupelen.

Stavební úpravy, rekonstrukce objektů - rekonstrukce bytových jader a koupelen - sádrokartonářské práce - obkladačské práce - podlahářské práce.

Práce: - renovace koupelen - rekonstrukce bytů, rodinných domů - zednické práce - pokládka plovoucích podlahy, dlažby - montáž interiérových, vchodových dveří.

Výroba: - nábytek na míru - kuchyňské linky - ložnice - vestavěné skříně - předsíňové stěny.

Práce: - zámečnické - drobná údržba bytů a domů - údržba zahrad - hodinový manžel.

Michal Goněc zajistí truhlářské práce: - vestavné skříně - kuchyňské linky - postele - vchodové dveře.

Práce: - elektromontáže - elektrorevize - elektroinstalace - montáž hromosvodů.

Kaminické práce: - pískování - kamenictví - opravy hrobových dílů - opravy písma.