Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Montáž, instalace, rekonstrukce, oprava, servis: -voda -ústřední topení -kanalizace. Řemeslnické práce: -vodoinstalační, instalatérské -topenářské.

Stavební firma. Stavební činnost: -zateplování, izolace fasád -obklady, dlažby -fasády -stavební úpravy, rekonstrukce interiérů. Řemeslnické práce: -zednické,zedník -dlaždičské -obkladačské.

Zateplování - budovy Zednické práce

Oprava,servis: -elektrické ruční nářadí NAREX,BOSCH. Montáž,oprava,servis,instalace: -zabezpečovací,bezpečnostní zařízení -alarmy -elektroinstalace. Řemeslnické práce: -elektroinstalatérské,elektrikář.

Instalace,montáž,rozvod: -voda. Řemeslnické práce: -vodoinstalační -instalatérské -topenářské -zámečnické,zámečnictví. Výroba: -mříže -kovové konstrukce.

Instalace,rozvod,montáž: -topení. Řemeslnické práce: -topenářské -vodoinstalatérské -zámečnické. Zámečnictví.

Montáž,instalace,oprava,servis: -plynová zařízení -plynoinstalace -kotle,kotlů DAKON. Řemeslnické práce: -plynařské. Stavební činnost: -zemní,výkopové práce -řezání,oprava asfaltu,betonu -hutnění válcem,pěchem.

Výroba,dřevovýroba: -dřevěné modely -bytové doplňky -drobné výrobky ze dřeva. Řemeslnické práce: -stolařské -truhlářské -dřevomodelářství.

Výroba,dřevovýroba,zakázková výroba: -nábytek -vestavěné skříně na míru -stavební truhlářství -interiéry. Řemeslnické práce: -stolařské -truhlářské.

Pomocné stavební práce

Zakázková výroba eurooken,dveří, kuchyňských linek a zahradního nábytku. Oprava starožitného nábytku. Řemeslo,práce: -truhlářství,stolařství.

Tesařství - výroba krovů Truhlářské práce

Plynoinstalační práce Topenářské práce Vodoinstalační práce

Provedení - izolace - zemní - střešní - hydroizolace Klempířské práce Pokrývačské práce

Zateplování fasád Obkladačské práce Zednické práce

Kovovýroba - mříže Kovovýroba - brány i pojezdové Kovovýroba - ploty - zábradlí Menší stavební práce - rekonstrukce Povrchové nátěry - kov Řezání plazmou do 12mm Kovovýroba - ploty - brány i pojezdové - mříže - zábradlízámečnické práce

-Služby zemědělské -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -Poradenství a konzultace v oblasti zemědělství -Diagnostická, zkušební a poradenská činnost v ochraně rostlin a ošetřování rostlin, rostlinných produktů, objektů a půdy proti škodlivým organismům přípravky na ochranu rostlin nebo biocidními přípravky Truhlářství, ...

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Projektová činnost ve výstavbě

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod Pokrývačství, tesařství

Malířství, lakýrnictví a natěračství

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení