Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Izolace vlhkého zdiva, těsnění průsaků vody ve stavebních konstrukcích, injektáže, sanace betonu, hydroizolace, kamínkové koberce.

Práce: - zednícké - obkladačské - tesařské - klempířské - instalatérské - malířské - natěračské - stolařské. Opravy: - osobní a nákladní automobily.

Služby: -automatizace technologických procesů -měření a regulace -poradenství v oblasti výroby, rozvodů, spotřeby energie. Vývoj, výroba: -elektronická zařízení, systémy. Projekční činnost, projekce. Inženýrská, obchodní, zprostředkovatelská činnost.

Řemeslnické práce: - pokrývačské - klempířské. Montáž, realizace, poradenství, návrh: - střechy - střešní pláště - izolace proti vodě (střechy, bazény, terasy) - zateplování rovných střech.

Elektroinstalační práce, elektroinstalace - projekce a revize elektro. Montáž, oprava, servis - domovní telefony - kamerové systémy - zabezpečovací systémy - docházkové systémy.

Řezání betonu, asfaltu, železobetonu. Elektroinstalace.

Práce, montáž: - výškové (pomocí horolezecké techniky) - ořezávání a kácení stromů - nátěry střech, fasád - tepelné izolace (fasády), zateplování.

Doprava: - nákladní vnitrostátní a mezinárodní - nad 3, 5t Pronájem: - plošiny 14m na 230W Základové desky JCB. Zemní práce. Zámečnická činnost.

Stavební firma. Stavební činnost: -výstavba bazénů v interiéru i exteriéru -obkladačské práce, pokládání dlažby -kontaktní zateplování fasád -stavební úpravy.

Výroba, dřevovýroba, zakázková výroba, prodej: - okna - dveře - podlahy - schodiště Stolařské práce

Montáž, dodávka: - rozvody vody a odpadu - požární rozvody - vodoměry a měřiče tepla - ústřední vytápění pro byty, RD a průmyslové objekty - podlahové topení - solární panely a tepelná čerpadla - vodovodní a kanalizační řady a přípojky - čističky odpadních vod, čerpací a tlakové stanice, vodojemy. Práce: - vodoinstalatérské - ...

Výroba nábytku. Výroba, dřevovýroba, montáž, návrhy: - kuchyně na míru - kuchyňské linky dle požadavku zákazníka - výroba kuchyní včetně elektrospotřebičů - nábytek, výroba nábytku - dětské pokoje - vestavěné skříně - obývací pokoje.

Montáž, práce, instalace, rozvod, revize: -montáž silnoproudé elektroinstalace a silnoproudých zařízení nejen v průmyslových objektech -elektro, elektromontáže -elektroinstalace -hromosvody -anténní systémy, antény -domácí telefonní systémy -podlahové vytápění, topení. Projekce: -elektro. Řemeslnické práce: ...

Práce, oprava, poradenství: -kompletní instalace vody, topení, plynu, kanalizace -oprava rozvodů, topení, kanalizace, plynu -rozvody v plastu, mědi, oceli a pozinku -podlahové vytápění -renovace koupelen -instalace zásobníků TUV -instalace kotlů ústředního topení -prodej otopných těles -oprava a výměna vybavení bytových jader -kompletní ...

Dodávka, prodej - barvy, nátěrové hmoty, míchání barev - nábytkové kování. Výroba nábytku.

Tesařské a pokrývačské práce. Kompletní dodávka střechy.

Kovovýroba: - lisování kovových dílů - svařování v ochranné atmosféře - vrtání, vyvrtávání otvorů - broušení kovů - montáž dílů - zámečnické práce - kovové konstrukce pro nábytkářský průmysl a stavebnictví.

Kovovýroba, výroba: - nerezové zábradlí, schodiště - nerez a dřevěné schodiště - nerez rámy pro auta a motocykly (motorky). Služby: - svařování nerezi, hliníku i mosazi - ohýbání a zakružování trubek - zámečnické práce.

GEDOS NOVÝ JIČÍN stavební společnost a.s. poskytuje ty nejkvalitnější služby v oblasti stavebnictví. Naše společnost působí po celé České republice a na trhu je již více než 20 let. Staveb, které jsme za dobu působení realizovali, je velké množství. Rozhodující podíl na obratu společnosti mají stavby průmyslové, obchodní, veřejné a bytové. ...

Návrh, výroba, montáž: - nerezové zábradlí - skleněné zábradlí - terasové zábradlí.

Realizace staveb - výstavba a rekonstrukce staveb - sádrokartonářské práce - obkladačské práce - výstavba a rekonstrukce čistíren a odpadních vod. Projekční a inženýrská činnost - provádění stavebních a autorských dozorů - kompletní inženýrska a poradenská činnost - projektové dokumentace.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - elektro - elektroinstalační, vodoinstalační a topenářský materiál - svítidla. Montáž, opravy, údržba, servis: - elektroinstalace - hromosvody - výroba rozvaděčů - elektrické topné systémy. Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské.

Zajišťujeme profesionální služby malířů pokojů v Ostravě, Karviné, Orlové, Frýdku Místku a Novém Jičíně. Kromě malování pokojů nabízíme i jejich vytapetování nebo aplikaci dekorativních samolepek.

Provádíme projektování elektrických zařízení silnoproud/slaboproud, elektromontáže a opravy elektroinstalací, revize elektrických zařízení včetně prostředí s nebezpečím výbuchu, revize zdvihacích zařízení, školení obsluhy zdvihacích zařízení včetně přezkoušení, zapojování a stěhování strojů. Firma GB ELEKTROSERVIS spol. s r.o. je od listopadu 2003 ...

Stavební firma Emil Ferenc se sídlem v okrese Nový Jičín se více než 15 let zabývá kompletní stavební a zednickou činností. Specializujeme se především na stavbu plotů a zámkových dlažeb různých formátů, stavbu bazénů, betonářské a kanalizační práce, podlahové práce. Součástí naší činnosti jsou také veškeré zednické práce na klíč. ...