Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
MonteQ servis, s.r.o. se specializuje na vysokotlaké čištění a tryskání. Mezi další činnosti společnosti se řadí demolice betonových a ocelových konstrukcí, nátěry a mytí demineralizovanou vodou.

Služby - poradenství, realizace a kreativní tvorba interiérů - rekonstrukce bytových jader - sádrokartonářské práce.

Montáž: - výtahy - invalidní plošiny - eskalátory Práce: - elektroinstalace

Truhlářství. Výroba nábytku: - kuchyňské linky - dětské pokoje - vestavěné skříně - obývací pokoje - ložnice, postele - plovoucí podlahy - kancelářský nábytek - vybavení prodejen a kaváren.

Lukáš Nociar se specializuje na zámečnické a kovářské práce, provádí svařování metodou MIG a MAG, soustružení a frézování.

Revize: - elektrických zařízení - elektrospotřebičů - osvětlení - hromosvodů. Práce: - elektroinstalační.

Stavba, montáže, dodávka: -střešní konstrukce. Oprava, rekonstrukce, nátěry, očištění: -střechy. Čištění: -okapové systémy -nátěry fasád -montáže konstrukcí pro spoje a komunikace -montáž světlíků a střešních oken.

Firma patří od roku 2002 do skupiny Tyco. S podporou své mateřské společnosti poskytujeme specializované ekologické služby zaměřené na ochranu životního prostředí a na služby v oblasti zásobování pitnou vodou a čištění odpadních vod. "Společnost je nositelem certifikátů jakosti - ISO 9001, EMS - ISO 14001 a BOZP - OHSAS 18001". Nabídka ...

Stavby, stavební firma. Specializace na střechy.

Prodej, servis: - zařízení Kärcher. Stavba, prodej: - bazény - jezírka venkovní, vniřní. Střešní izolace.

Stavební práce: - rekonstrukce budov - montáž sádrokartonů - údržba nemovitostí.

Stavební činnost: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov - zateplení fasád - výstavba inženýrských sítí - pokládka zámkové dlažby, chodníky - demolice - topenářské práce - vodoinstalatérské práce. Elektroinstalace: - elektromontáže - měření, regulace - slaboproudé rozvody.

Služby - revize elektrického zařízení - revize elektroinstalcí - revize elektrospotřebičů.

Stavební činnost - výstavba rodinných domů - rekonsrukce budov - zateplování - fasády - výškové práce - pokládka zámkové dlažby.

Výškové práce - mytí fasád a prosklených ploch horolezeckou technikou - montáže, nátěry a zámečnické práce ve výškách.

Stavební činnost - výstavba rodinných domů - průmyslové stavby - provádění železobetonových monolitických konstrukcí - revitalizace vodních toků - zemní práce - průmyslové a betonové podlahy.

Revize, revizní práce, kontroly, zkoušky - plyn, elektro, komíny - revize tlakových a plynových nádob - servis a opravy plynových kotlů - revize plynu, plynových rozvodů.

Elektroinstalační práce: - slaboproud - silnoproud - elektroinstalace v domech, bytech, obchodních centrech, průmyslových halách. Rekonstrukce bytů, bytových jader. Montované dřevostavby.

Společnost Elektro Navrátil - Petr Navrátil provádí montáže, opravy a údržbu elektroinstalací. Revize elektroinstalací, elektrických spotřebičů a nářadí. Revize a kontroly pracovních strojů. Revize hromosvodů. Vytvoříme úplnou elektroinstalaci domů a bytů - od projektu až po revizní zprávu. Specializujeme se nejen na elektroinstalatérské práce, ...

Dopravní firma Svatopluk Ulman se sídlem v Ostravě se již od roku 1990 zabývá převozem materiálu pro stavební firmy vozidly vybavenými hydraulickým ramenem. Zabýváme se především přepravou stavebních materiálů, stavebních buněk, skladových kontejnerů, řeziva, lešení, bednění apod. Dále nabízíme také jeřábnické práce. K dipozici máme vozy ...

Kominické práce: - údržba, čištění, stavba komínů - frézování, vložkování komínů.

Tepelné izolace: - potrubí - zásobníky, nádrže, čerpadla, vodojemy - vzduchotechnická a klimatizační zařízení - chladové izolace - protipožární izolace - kryogenní izolace. Opláštění a zateplování budov. Střešní pláště a izolace proti vodě. Průmyslové komíny.

Společnost Arp Group s.r.o. se specializuje na výstavbu rodinných domů na klíč dle typových nebo individuálních projektů s možností komplexních služeb nebo dílčích dodávek. Zajišťujeme hrubé stavby, dřevostavby i nízkoenergetické RD. Stavba, výstavba, projekce – zpracování projektů: Rodinné domy: - zděné - dřevostavby – nízkoenergetické ...

Stavební činnost: - rekonstrukce bytů a bytových jader - elektroinstalace na klíč - inteligentní domy - generální opravy elektroinstalací v bytových domech i v administrativních budovách - zateplení domu Dále zajistí výstavbu bazénu. Koupelny na klíč, kuchyně a nábytek na míru. Inženýrská činnost a projekční práce.