Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Společnost SMART TRADING COMPANY s.r.o. se zabývá výrobou mechanických komponentů pomocí CNC technologií, především z plechových polotovarů. Nabízíme kvalitní a flexibilní dodávky výrobků a služeb od prototypů přes malé, střední a velkoobjemové zakázky. Služby: Tvorba projektové dokumentace s 3D návrhem, CNC vypalování a děrování, ohýbání, ...

Návrh, výroba, montáž: - celoskleněné konstrukce pro interiér, exteriér.

Zakázková výroba dřevěného interiéru a exteriéru. Vyrábíme sauny na míru, schodiště, interérové a vchodové dveře, kuchyně na míru, bytový nábytek na zakázku, dřevěné konstrukce, komerční prostory. Pro domácnost i firmu.

Výroba, dodávka: - Sklenářství - všechny typy skla - interiérové celoskleněné stěny a dveře - kování na sklo, skleněné stříšky, zábradlí, sprchovací kouty, skleněné podlahy a schody. - zimní zahrady, vstupní dveře z hliníku - skleněné bezrámové konstrukce. Obchodní kanceláře: Ostrava-Olomouc-Brno.

Práce: - instalatérské - topenářské - plynařské - elektroinstalatérské - zámečnické.

Činnost: - komplexní revitalizace panelových i zděných bytových domů - opravy střech - vysokotlaké čištění a mytí fasád

Stavební činnost: - zateplování a revitalizace domů - omítky - montáž sádrokartonu - zednické práce

Sklenářství - sklenářské práce - zakázková výroba: celoskleněné zábradlí, dveře, příčky, doplňky - lepení skla - zasklívání.

Pokrývačství, tesařství

Stavební a obchodní firma. Průmyslové izolace tepelné: - kotle - výměníkové stanice - turbíny - nádrže - potrubní rozvody. Stavební izolace: - obytné domy (zateplování obytných budov). Revitalizace panelových staveb (výměna oken, sanace balkónů), zateplené fasády. Sádrokartonové příčky a podhledy. Střešní pláště.

Stavby: -demolice -zemní práce -vyztužené násypy, hřebíkované svahy, gabiony. Výstavba: -mosty, visuté dálnice, tunely, podchody -komunikace, letiště, sportovní areály. Výstavba, oprava: -kanalizace. Držitelé certifikátu: -ČSN EN ISO 9001:2001 -ČSN EN ISO 14001:1997.

Stavby, rekonstrukce, opravy, dodávka, montáž: - střechy - šikmé, ploché - krovy, dřevěné konstrukce - střešní okna. Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské. Nabídka dřevostaveb. Sídlo firmy: - Tlapákova 1194/18, Ostrava - Hrabůvka.

Činnost - zámečnické práce - výroba ocelových konstrukcí - výroba tlakových nádob - montáž a svařování ocelového potrubí.

Činnost: - elektroinstalace - elektromontáže Prodej, oprava, servis: - elektro kotle LESA

Stavební činnost: - novostavby - rekonstrukce - pozemní stavby - zateplování - malířské, natěračské práce - obklady, dlažby

Činnost - revize elektrických zařízení - elektro revize - revize hromosvodů.

Společnost SALVATOR STŘECHY je spolehlivý dodavatel veškerých materiálů a doplňků pro stavbu a rekonstrukci střech. Navštivte naši pobočku v Ostravě, kde si vyberete ze široké nabídky kvalitních střešních krytin a materiálů pro stavbu i rekonstrukci střech. Prostřednictvím 12-ti pobočkové prodejní sítě zajišťuje prodej a distribuci střešních ...

Pobočka. Služby: - geodezie - geografické informační systémy - GIS - pozemkové úpravy a geometrické plány - 3D vizualizace.

Společnost Jiří STROUHAL, s.r.o. nabízí komplexní služby v oblasti geodézie a zpracování dat. Zajišťujeme důlně měřické činnosti a funkce hlavního důlního měřiče, geodetická měření, dále provádíme výkresové dokumentace, schémata, mapy a mapové podklady. Součástí naší nabídky jsou i geodetické a zeměměřické práce. Jsme oprávněni vykonávat ...

Práce, řemeslo: - vodoinstalatérské - montáž, servis plynové kotle

Práce: - malířské - zednické - čištění koberců a čalounění

Činnost: - zednické práce - rekonstrukce bytů, koupelen - sádrokartonové podhledy

Činnost: - zemní a výkopové práce - demolice - oprava a výstavba komunikací

Činnost - elektroinstalační práce - montáž strukturované kabeláže, elektronického zabezpečovacího systému - revize elektro.