Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Služby: - nákladní autodoprava - zemní práce - bourací práce - stavební práce

Činnost, práce: - výstavba horkovodů a parovodů - předávací stanice - vodoinstalatérské - topenářské - zemní práce, demolice - zámečnictví - inženýrské sítě - MaR

Práce: - elektroinstalatérské - rekonstrukce bytových jader - rekonstrukce bytů, domů - pokládka zámkové dlažby.

Stavební činnost - výstavba, provádění a rekonstrukce budov - zateplování - stavební dozor.

DEVI-vytápěcí a ochranné systémy, vyhřívání-okapy, příjezdové cesty, byty, domy. Montáž, servis, oprava: -instalace VN a NN -revize, slaboproud -hromosvody. Prodej-elektro: -svítidla, kabely, vypínače, zásuvky, žárovky, zvonky, jističe, baterie.

Realizace, montáž: - venkovní dlažby - ploty zděné, pletivové - zamřížovaní dveří a oken - brány.

Kontejnerová doprava. Výkopové a zemní práce.

Hodinový manžel: - truhlářské, instalatérské, elektrotechnické, dokončovací stavební práce - dopravní a jiné služby.

Společnost EIKO s.r.o. se již přes 20 let zaměřuje na poskytování komplexních služeb v oblasti elektro. Kromě sledování nejmodernějších technologií klade důraz především na dlouhodobé zkušenosti v oboru, flexibilitu, kvalitu, spolehlivost a osobní přístup, díky čemuž splňuje i ty nejnáročnější požadavky při řešení zakázek pro domácnosti i firmy. ...

Odvoz odpadních vod ze žump a septiků. Tlakové čištění kanalizací. Monitoring a trasování kanalizací.

Služby: - snižování nadměrného hluku. Dodávka: - protihlukové tlumiče, kryty.

Stavební práce: - zateplování budov - stavba plotů - rekonstrukce koupelen - pokládka zámkové dlažby.

Práce: - elektrikářské - elektroinstalační

Tlakové čištění kanalizací. Vývozy žump a septiků. Monitoring, trasování kanalizací. Odvoz. odpadních vod. Sací bagr

Kamenictví: - kamenické práce - pískování nápisů do kamene - dodávka hrobů.

Kamenictví. Kamenické práce, oprava, renovace: - výroba pomníků, náhrobků, hrobové desky (žula, mramor) - oprava nápisů, vysekávání písma, zlacení, stříbření, sekání - nerezové, bronzové, žulové doplňky (dvířka, lampy, vázy). Výroba: - pracovní desky do kuchyní, koupelen. Sídlo firmy: - Marie Majerové 1915, Frýdek-Místek

Kamenické práce: - gravírování námětů do pomníku

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti

Prodej, výroba: - skládací schody do podkroví. - zámečnictví.

Servis, revize: - domácí plynové spotřebiče, vč. kotlů, ohřívačů vody Regulace topných systémů Revize: - domácí plynové spotřebiče, kotle, ohřívačů vody. Kompletní servis a revize: - domácí plynové spotřebiče. Opravy, servis, čištění a revize - plynové kotle, ohřívače vody, apod. Rozvody vody.

Prodej, montáž, oprava, servis: - skleníky - zimní zahrady - prosklené terasy.

Návrh a realizace interiérů. Rekonstrukce bytových jader. Renovace koupelen. Prodej a výroba - nábytek na míru: - ložnice - vestavěné skříně - obývací pokoje. Pokládka - plovoucí podlahy. Podlahářské a obkladačské práce.

Stolařství. Výroba: - nábytek na zakázku - skříně - interiéry, exteriéry - kuchyně - dřevěné schody, schodiště - dřevěné ploty - dřevěné obložení, balkóny. - dřevěné dveře.

Služby: - instalace a správa počítačových sítí - tvorba webových stránek