SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
PALSTAV stavitelství s.r.o.
Společnost PALSTAV stavitelství s.r.o. zajišťuje kompletní dodávku stavebních prací a rekonstrukcí, výstavbu bytových a nebytových budov. Dále poskytujeme elektroinstalační, instalatérské a ostatní stavebně instalační práce, ostatní stavební instalace, rekonstrukci budov, stavební úpravy bytových domů a rodinných domů. Působíme na celé Moravě. ...
Hledáte spolehlivého partnera pro výstavbu vašeho vysněného domova? Stavitelství Khýr s.r.o. je tu pro vás! S naší odborností a zkušenostmi vám přinášíme kompletní služby od realizace základů až po zateplování fasád. Naše firma se specializuje na výstavbu rodinných domů na klíč, kde každý detail je pečlivě plánován a realizován, aby splňoval vaše ...

Firma Zemní práce Tomáš Kudla, sídlící v Ostravě, je dynamicky se rozvíjející společnost s rozsáhlými zkušenostmi v oblasti zemních prací. Jejich specializace na zemní práce traktorbagrem je klíčem k širokému spektru poskytovaných služeb, které zahrnují výkopy inženýrských sítí, výkopy základů rodinných domů, výkopy pro bazény a jímky, skrývky ...

Stavební činnost: - rekonstrukce bytů a bytových jader - elektroinstalace na klíč - inteligentní domy - generální opravy elektroinstalací v bytových domech i v administrativních budovách - zateplení domu Dále zajistí výstavbu bazénu. Koupelny na klíč, kuchyně a nábytek na míru. Inženýrská činnost a projekční práce.

Marcel Princ se zaměřuje na zhotovení, rekonstrukce i renovace hrobů, včetně tvorby a opravy písma a obrazců.

Rudolf Sehnal se zaměřuje na kompletní kominické a kamnářské služby. Specializuje se na revize, čištění, stavbu, rekonstrukce, vložkování a frézování komínů.

Společnost autojeřáby Žídek s.r.o. se zaměřuje na pronájem jeřábů, v Moravskoslezském kraji i celé České republice.

Revize elektrického zařízení. Fotovoltaika. Měření a regulace. Provozovna Frýdek-Místek: Černá cesta 3191 73801 Frýdek-Místek tel.: 558 843 780; 607 083 093 mail: info@unimerex.cz

Společnost RIO & partners s.r.o. se zaměřuje na stavební služby. Jedná se zejména o realizaci základových desek a zateplování fasád, které přináší úsporu energií. Společnost si poradí také s pokládkou zámkové dlažby, kterou má v několika barvách a provedeních, a staví gabiony s dlouhou životností pro zpevnění svahů.

MS Elektroinstalace s.r.o. se zaměřuje na elektrické rozvody, zabezpečovací signalizace, televizní okruhy, požární signalizace, počítačové sítě a strukturovanou kabeláž

Firma MALUJEME s.r.o. zajišťuje po celé republice širokou škálu služeb v oblasti malování, renovace interiérů a aplikací dekorativních stěrek.

Představujeme Vám firmu Michal Gorol z okresu Ostrava, která se již dlouhá léta věnuje kompletním elektroinstalacím. Mám zkušenosti z opravami elektroinstalací, zvládnu rekonstrukce elektroinstalací a také v rámci služeb si poradím s novou elektroinstalací v novostavbách. Provádím elektroinstalační práce do 1000V. Naše služby: - opravy ...

MASTERSKY s.r.o. je stavební firma v Ostravě, specializující se na rekonstrukce bytů, koupelen a výstavbu rodinných domů. Provádí také zednické práce, sádrokartonové stropy, pokládku podlah a další služby.

Rutherward codre s.r.o. se zaměřuje na klempířské a pokrývačské práce, izolaci střech a na realizaci střešních oken.

Malířství a pokládky podlah Tomáš Hanák s.r.o. se specializuje na čištění koberců, sedacích souprav a čalounění. Realizuje také malování bytů a kanceláří, nátěry fasád, čištění dlažby a pokládku nových podlah.

SváMi STAV s.r.o. se zaměřuje na rekonstrukce rodinných domů, bytů, stavební činnost a na developerskou činnost.

RECYKLACE - STAVEB s.r.o. zpracovává stavební odpad a provádí zemní práce a demolice staveb.

Jaromír Žemba se zaměřuje na elektromontážní a elektroinstalační práce, revize a montáže osvětlení.

MG-Team s.r.o. je elektromontážní firma s dlouholetou praxí, realizujeme jednoduché instalace bytů a budov, ale i průmyslové instalace elektro a MaR.

Společnost MiTom.svar s.r.o. provádí profesionální práce potrubních rozvodů.

Výroba klíčů, klíčová a zámečnická pohotovost

Inženýrská činnost v investiční výstavbě: - přípojky pro inženýrské sítě. Zemní a výkopové práce: - protlaky pod komunikacemi. Půjčovna: - stavební stroje.

Kompletní realizace střech, střechy na klíč. Výstavba, opravy, rekonstrukce: - krovy, střechy. Kvalitně a spolehlivě provádíme: - práce klempířské, pokrývačské, tesařské - stavební práce, izolace - veškeré nátěry - tesařské konstrukce - prodej krytiny - prodej oken Velux a Fakro. .

Rekonstrukce: - přidružené technologie pro skladování a výdej ropných látek. Sběr, převoz a zneškodnění: - odpady mimo výbušnin a jedů. Elektroinstalační práce. Čištění technologických zařízení a skladů ropných látek. Vysokotlaké čištění: - plochy. Projekční činnost. Výstavba: - rekonstrukce. Dodávka: - řídící systémy pro ...