Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Čištění jímek a odpadů: - čerpání žump a jímek - revize kanalizační kamerou.

Hydroizolace terasy, ploché střechy, balkony, jezírka.

Elektromontáže, zámečnictví, svářečské práce.

Montáž Domácích telefonů Laskomex Digitalizace příjmu STA (společná televizní anténa) Anténní rozvody Montáž satelitních kompletů ( jeden satelit pro celý vchod) Rekonstrukce elektro rozvodů ve společných prostorech Rekonstrukce elektro rozvodů v bytech Osvětlení společných prostor v domech (pohybové čidla) Osvětlení vstupu před domem ...

Stavební firma: - výstavba, rekonstrukce objektů - rekonstrukce a opravy střech - stavební práce - montážní práce - topenářské, vodoinstalační, elektroinstalační práce.

Revize elektro. Elektromontážní práce. Montáž: - hromosvody.

Elektroinstalační práce. Montáž: - hromosvody. Elektro revize.

Plynoinstalační práce. Topenářské práce. Vodoinstalační práce.

Instalatérství. Provádění instalatérských, topenářských a plynařských prací. REKONSTRUKCE - OPRAVY - MONTÁŽE Rodinné domy, byty, bytová jádra, kuchyně… Montáže, rekonstrukce a opravy vodovodních rozvodů a opravy ústředního vytápění Instalace podlahového topení, automatických kotlů na tuhá paliva a ohřívačů vody. Výměna stoupacích ...

Výškové práce. Klempířské práce. Pokrývačské práce.

Dodávka: - garážová vrata - sítě proti hmyzu - horizontální žaluzie - vertikální žaluzie - látkové roletky - plastová okna - vnitřní a vchodové dveře - dřevěná okna a dveře.

Výroba: - řezivo. Výroba, stavba a rekonstrukce: - krovy - pergoly - altány - garážová stání - plotová pole.

Výroba: - klíče - autoklíče. Prodej: - bezpečnostní zámky.

Výstavba rodinných domů na klíč . Sádrokartony. Kazetové podhledy. Rekonstrukce rodinných domů.

Výroba: - mříže - ocelové konstrukce. Frézování. Kovoobrábění. Zámečnické práce.

Montáž, demontáž: - tiskové stroje. Jeřábnické práce. Výroba, montáž, demontáž: - ocelové konstrukce.

Malířské, natěračské práce. Sádrokartonářské práce. Zateplování fasád. Rekonstrukce bytů, domů.

Výroba, montáž: - kuchyňský nábytek - kuchyňské linky - kancelářský nábytek - koupelnový nábytek. - vestavěné skříně - dětský nábytek - předsínové stěny - ložnice.

Demoliční práce. Potápěčské práce. Výškové práce za použití horolezecké techniky.