Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Výroba: - kuchyně - nábytek masiv, kov, sklo, lamino - postele - ložnice.

Výstavba: - komunikace - parkoviště - kanalizace. Pokládka zámkové dlažby.

Tesařské práce. Opravy a vyzdívání: - komíny. Odklízení sněhu a schazování rampouchů ze střech. Sádrokartonářské práce. Zednické práce. Klempířské práce. Pokrývačské práce.

Výkopové práce. Stavební práce. Rekonstrukce a opravy objektů.

Tesařství. Izolace sádrokartony. Střechy.

Stolařské práce. Sádrokartony. Stavební práce. Rekonstrukce: - bytové jádra - koupelny. Zateplení fasád.

Výškové práce. Čištění fasád. Klempířské, pokrývačské práce.

Provedeme vám veškeré klempířské a pokrývačské práce - údržbu a opravy okapového systému a všech druhů střech, montáž okapových systému (např. PZ, TiZn, Cu, RAL, KJG, Lindap, Satjam) a střech (např. Satjam, Ruuki, Šindel, falcovaná krytina, lepenky) v Ostravě a okolí. Cena dohodou. Přijedeme, naceníme a dohodneme termín - značka spolehlivě.

Veškerá stavební činnost. Zednické práce.

Rekonstrukce koupelen, bytových jader. Zednické práce. Malířské práce. Sádrokartony. Elektroinstalační práce. Hodinový manžel.

Zateplení budov. Sádrokartony. Obklady. Půdní vestavby. Zednické práce.

Stavební práce: - obkladačské práce - štukatérské práce - zednické práce - truhlářské práce - kamnářské práce - rekonstrukce starých kachlových kamen.

Plynoinstalační práce. Prodej: - kotle - energetická zařízení.

Projekce, montáž, servis: - elektromontážní práce - vnitřní a venkovní rozvody - datové sítě a rozvaděče - montáž hromosvodů - revize.

Stavební firma, výstavba: - rodinné a bytové domy. - restaurace, hotely a penziony. - skladovací a výrobní haly - průmyslové stavby. - statická zajištění budov - stavební projekce - sanace staveb.

Oprava, servis: - elektro. Výroba, prodej: - elektronické stavebnice.

Natěračské práce. Malířské práce. Elektroinstalační práce. Sádrokartonářské práce. Obkladačské práce.

Geodetické práce: - geometrické plány - vytyčování vlastnických hranic, staveb - důlní měřictví.

Stavební činnost: - zateplovací systémy.

Revize, zkoušky, montáže: - vyhrazená elektrická zařízení. Elektroinstalační, elektrikářské práce. Sídlo firmy: - Francouzská 904/22, Ostrava - Poruba.

Elektroslužby. - montáž, revize, opravy, instalace, hromosvody - servis kotlů Viadrus