Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Truhlářství. Truhlářské práce. Zakázková výroba: - nábytek z lamina i masivu - kuchyňské linky - postele - zahradní nábytek - dřevěné schody, dveře, zárubně, pergoly.

Stavební práce: - rodinné domy na klíč - půdní vestavby - zateplování - zemní práce - údržba terénu.

Revize - elektro: - elektrická zařízení bez omezení napětí včetně elektrického ručního nářadí a elektrických spotřebičů. Projekce - elektro: - vysoké napětí (VN) a nízké napětí (NN). Výpočty a nastavení ochrany VN.

Stavitelství, stavební činnost: - stavby na klíč - výstavba domů na klíč - výstavba občanských a průmyslových staveb - ekologické stavby - pozemní a průmyslové stavby - dopravní, vodohospodářské a demoliční stavby - výstavba komunikací včetně vrstvy z asfaltobetonu - zpevněné plochy, zámkové dlažby, povrchy z žuly apod. - údržba ...

Výškové práce v rizikovém prostředí horolezeckou technikou: - prořezy a kácení stromů - montáž ocelových konstrukcí s následnými nátěry - mytí oken a fasád - shoz sněhu a ledu z budov a konstrukcí - čištění studen. Výroba reklamních předmětů a následnou montáží na budovy nebo ocelové konstrukce, nátěry střech, montáží zábran proti ...

Stavební činnost, stavby: - rodinné domy na klíč - demolice.

Výroba: - celodřevěné schodiště, dřevěné zábradlí, dřevěné schody - masívní balkóny - dekorativní trámy - dělící stěny - selské sedací soupravy - dveře, zárubně - kancelářský nábytek - dřevěné podlahové krytiny - stěnové a stropní obklady.

Nátěry: - fasády. Zateplení: - fasády. Půjčovna: - lešení.

Elektro - projekce, dodávka, montáž, revize. Výroba - elektrické rozvaděče. Práce: - elektromontážní - elektroinstalační (slabo i silnoproud). Komplexní dodávka a montáž - měřící a řídící technika.

Výroba, montáž, servis: - kamerové systémy - kompletní slaboproudé rozvody - optické sítě - EZS-elektronická zabezpečovací signalizace - EPS-elektronická požární signalizace - digitální záznamy.

Oprava, servis, montáž: - kotle, kotel DAKON - elektrospotřebiče. Řemeslnické práce: - plynařské.

Malířské, natěračské práce. Stavební činnost.

Obkládačské práce. Malířské, natěračské práce.

Stolařství, stolařské práce, zhotovení interiérů včetně spotřebičů a zpracování architektonického návrhu. Výroba: - nábytek na míru - lamino, masív - kuchyně, kuchyňské linky: - 3D vizualizace - hliníková dvířka - lakovaná dvířka - lakýrnictví - světelná dna - dřezy - pracovní desky - umělé kameny Staron - pokoje - ...

Traper Elektro s.r.o. Ostrava provádí elektroinstalační práce a služby. Montáž, opravy, revize, zkoušky: - elektrická zařízení - plynová zařízení - revize nízkého a vysokého napětí, elektrických spotřebičů. Výroba, instalace, opravy: - elektrické stroje a přístroje - elektronické a telekomunikační zařízení. Projekty, ...

Hodinový manžel: - údržba domů a bytů. Montáž bezpečnostních prvků. Výměna a montáž lustry, vypínače, LED osvětlení, zásuvky, garnyže, posuvné dveře, poličky, dřezy, umývadla, toalety, pisoáry, baterie, splachovače, sprchy, … Podlahové vytápění. Malování pokojů. Pokládáni koberců. Vrtání do betonu. A mnoho dalšího viz můj web. Ostrava a okolí.

Návrhy a realizace interiérů: - kuchyňské linky - atypický nábytek - elektroinstalace.

Autodoprava a jeřábnické práce s hydraulickou rukou. Přeprava stavebních materiálů, lešení a bednění, stavebních buněk a skladovacích kontejnerů, palivového dřeva: - vozy s hydraulickou rukou s dosahem až 16, 5m i vlekem - valníkový vůz IVECO a dvěma dodávkovými vozy.

Revize elektroinstalací. Elektroinstalace. Elektro revize hromosvodů. Revize elektro nářadí, spotřebičů, svářeček. Montáž přípojek nn., chráničů, přepěťových ochran.

Stavební práce, výstavba: - pozemní komunikace, chodníky, cesty, silnice - zemní práce - dlažby - demoliční práce.

Práce: - geodetické - kartografické - důlní měření - hlavní důlní měřič.

Svářečské práce: - svařování potrubí a potrubních systémů nízkotlakých i vysokotlakých. Práce: - stavebně-demoliční - zemní, terénní úpravy - demoliční, bourací - odstraňovaní staveb - demontáže technologických celků a zařízení - příprava technologických postupů.