Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Provádíme stavební, zednické a klempířské práce. Výstavba rodinných domů na klíč.

Stavba rodinných domů. Výstavba na klíč. Zednické práce. Zateplování.

Oblasti působnosti firmy: - silnoproudé elektroinstalace do 1000 V - řízení typu-logického, regulačního - vizualizace, diagnostika - sběr dat, monitoring - digitalizace-starší výkresová dokumentace - analýza systému řízení technologie - elektro projekce: -silové a ovládací obvody -návrhy-rozváděče -ovládací pulty -kabelové rozvody.

Kamenictví. Kamenické práce. Výroba: - kamenické výrobky - pomníky, jednohroby, dvojhroby - sekání a pískování nápisů, barvení písma - grilovací desky a desky pod reproduktory - kamenný zahradní nábytek - stoly, křesla, lavičky. Řezání, tvarování, konečná úprava: - ozdobný a stavební přírodní kámen.

Kameník, kamenictví. Výroba: - pomníky, rámy, vitríny, krycí desky.

Kamenictví. Kamenické práce. Zpracování kamene. Řezání, tvarování a konečná úprava ozdobného a stavebního přírodního nebo umělého kamene. Výroba, prodej: - výrobky z kamene - pomníky, schody, parapety, koupelnové a kuchyňské desky, pulty, stoly, obklady, dlažby. Sekání a barvení písma.

Stěhovací služby, stěhování: - byty, kanceláře, klavíry, trezory - velkoobjemové stěhování budov - tuzemské i zahraniční. Likvidace pozůstalosti. Úschova - nábytek. Veškeré stěhovací práce jsou pojištěny. Autodoprava: - nákladní do 3, 5 tuny - dodávková - nosnost 1, 4 tun a 12 m3. Malířské a úklidové práce.

Pozemní stavitelství. Výstavba a rekonstrukce domů. Zateplování objektů.

Sanace: - po požárech a živelných pohromách - po záplavách, povodních a vodovodních haváriích. Likvidace škod způsobených vodou, uvedení objektu do původního stavu: vysoušení zdiva a objektu, ozónování, odstranění zápachu a plísní. Rekonstrukce: - průmyslové, komerční i soukromé objekty na klíč. Práce: - stavební - ...

Činnost: - sadové úpravy - ozelenění rekultivovaných ploch - výsadba, kácení, ořez stromů a keřů - zakládání trávníků a jejich údržba - realizace soukromých zahrad a parků - přípravné a dokončovací práce pro stavby - demoliční a zemní práce - údržba zeleně - kosení, vyhrabání listí, pletí záhonů a keřů - stříhání živých plotů - ...

Služby - vývoj hardwaru a softwaru. Dodávka, montáž, projekce: - zabezpečovací zařízení - silnoproudá a sdělovací technika - počítačové a řídící systémy.

Elektro revize do 1000 V i na výškových budovách, věžích, komínech. Elektro revize hromosvodů. Výškové práce. Práce ve výškách pomocí horolezecké techniky nebo vrtulníku. Čištění prosklených ploch a obkladů budov. Opravy střech na kostelích a jiných výškových budovách.

Komplexní elektroinstalace domů, bytů, administrativních a průmyslových budov: - datové sítě - zabezpečovací, kamerové a docházkové systémy.

Stavební firma: - stavby domu - revitalizace - střechy - venkovní omítky - vodoinstalace, elektroinstalace.

Projekce, oprava, servis, montáž: - kabelové rozvody - společné, individuální a satelitní antény, satelity. Měření signálu.

Prodej a montáž: - dveře - obložkové zárubně, kování - posuvné dveře - podlahy - infrakabiny. Montážní servis.

Výroba a montáž: - německá vrata Novoferm sekční, výklopná - vjezdové brány - garážová vrata - průmyslová vrata - ploty. Zámečnictví.

Firma je zaměřená na opravy a zdění komínů v nadstřešní části nebo komínů celých od základů. Realizace veškerých druhů střech, rekonstrukce budov, hrubé stavby, fasády, zámkové dlažby, sádrokartony, půdní vestavby a komplexní stavby na klíč. Společnost je držitelem iso certifikátů ISO 9001, 14001, OHSAS 18001.

Stavební práce: - základy rodinných domů - hydroizolace - realizace stropních konstrukcí - fasády rodinných domů.

Stavby a rekonstrukce rodinných domů: - zateplení fasád. Montáž oken a dveří: - plastová - hliníková - dřevěná - zasklení zimních zahrad. Zednické práce. Betonářské práce a lité podlahy.