Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Služby: -kotvení, svorníkování mikropiloty, zpevňování betonu, hornin a zemin -hydroizolační práce a utěsňování staveb proti přítoku a úniku vody -mikrovlnné vysušování zdiva -sanace betonových konstrukcí včetně prací ve výškách a pod vodou -diamantový program (řezání betonu a konstrukcí, vrtání na jádro do o 800 mm -výroba ...

Řemeslo: -instalatér. Havarijní služba: -nonstop -voda -topení -plyn -elektro instalace.

Zámečnictví. Provádění staveb, jejich změn a odstraňování. Pronájem nemovitostí včetně služeb. Ekonomické a organizační poradenství.

Montáž, opravy a údržba elektrických zařízení: - provádění revizí elektrických rozvodů - servisní činnost. Realizace: - zakázky v rozsahu kanceláří - bytů - zdravotnických zařízení - rozvody elektroinstalace.

Galerie. Prodej: - výtvarné potřeby - umělecké předměty. Rámování, paspartování, tisk, bar, knihvazačství, nakladatelství. Pobočky: - Zámecká galerie Chagall, Masarykovo náměstí 1, Karviná-Fryštát, tel.:596322859 - Galerie výtvarného centra Chagall, Náměstí J.A.Komenského 9, Brušperk.

Stavební práce: - rekonstrukce - demolice - průmyslové stavby.

Měření radonu. Zeměměřické a kartografické práce.

Protivýbuchová ochrana. Zpracování dokumentace o ochraně před výbuchem. Provádění elektro revizí v prostředích s nebezpečím výbuchu. Měření úniků hořlavých prachů, plynů a par kapalin. Posouzení požárního nebezpečí.

Výroba, montáž: - nábytek - kuchyňské linky -okna, dveře, schodiště, schody, pergoly.

Práce: - zámečnické-veškeré, zámečnictví - svářečské. Montáž: - strojní díly - konstrukce. Výroba: - ocelové konstrukce - výsypky.

Výroba: - interiérový nábytek - kuchyňské linky - vestavné skříně - kancelářský nábytek. Stolařské, truhlářské práce. Velkoobchod, prodej: - potřeby pro stolaře, materiál a kování pro výrobu nábytku.

Geotechnika, podzemní stavby, zakládání staveb, inženýrské stavby, geologie, hornictví, sanace staveb, ekologie. Produkty firmy-materiály pro injektáže: -dvousložkové polyuretanové pryskyřice typu GEOPUR a SUPERMIN: -močovino-formaldehydová výplňová pěna SPOTIZOL -dvousložkové materiály na bázi gelu kyseliny křemičité ...

Kompletní služby v oboru vzduchotechnika, prodej, oprava, servis: - odlučování popílku - odprašování - pneudoprava - klimatizace - filtrování nečistot z ovzduší. Pracoviště Milevsko: - Masarykova 258, tel.: 382 522 545.

Stavební práce, stavby. Zámečnické práce-zámečník. Topení, plyn, voda. Práce: -topenářské -stavební -zámečnické.

Realizace, výroba: - interiéry na klíč - skleněné vitríny pro muzea, muzejní expozice, galerie, výstavy - modely a figuríny.

Práce: - malířské, natěračské - nástřiky Variopaint, Gotele - postřiky proti houbám, hmyzu a plísním.

Rozvod tepla. Realitní činnost: -nákup a prodej nemovitostí -pronájem nemovitostí-byty, nebytové prostory. Správa a údržba nemovitostí. Řemeslo: -zedník -topenář -elektrikář -montáž, oprava, údržba, revize: -elektro.

Malby, nátěry, tapety. Nástřiky: -VARIOPAINT, FANCOLOR, OIKOS, GOTELE. Služby: -izolační a protiplísňové nátěry -sklenářské a výškové práce -strukturální malby -nátěry sádrokartonu a fasád -úklidové práce -silikonové těsnění do oken a dveří -tryskání. Specializovaný maloobchod.

Zámečnická výroba, montáž: - krovy - rampy - zábradlí - reklamní panely - ocelové konstrukce - dveře, vrata, brány, branky, výklady, mříže - schody (i točité), zábradlí - kontejnery.

Výroba, poradenství, studie: -žárově zinkované stožáry veřejného osvětlení a stožáry, (sloupy) světelné signalizace(semafory...), vlajkové, rozhlasové, hromosvodové stožáry dekorativní, reflektorové, pro dopravní značení -stožáry stupňovité, kuželové, osmihranné, historické stožáry a svítidla, sadová a silniční ...

Truhlářství. Oprava, výměna: -okna, dveře, prahy. Řemeslo: -podlahář: -pokládka-PVC, koberce. -stolař: -kuchyňské linky, nábytek-na míru. Zajištění: -sklenář -malíř -natěrač -zedník.

Řemeslo: -instalatér -voda, topení, plyn. Revize: -plyn, elektro, komíny, netradiční zdroje tepelné energie. Stavební a výkopové práce.

Oprava, servis, montáž: - plynové spotřebiče. Revize - plyn.

Stolařství, truhlářství. Truhlářské práce. Návrh, zakázková výroba, montáž: - nábytek na míru (z masivu, lamina) - kuchyně, kuchyňské linky - vestavěné skříně - dětské pokoje - ložnice - kancelářský nábytek.