Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Elektroinstalace. Provádění elektromontážních prací, elektromontáže. Výroba: - rozvaděče. Montáže: - distribuční trafostanice - elektronické zabezpečovací signalizace - elektropožární signalizace - měření a regulace. Programování logických automatů. Provozovna: - Pazderna č. 73, 73951 okr. Frýdek-Místek.

Stavební činnost: - zateplování rodinných domů - výkopové práce - zednické a obkladačské práce. Projekce požární ochrany staveb. Střechy: - krytina - klempířské práce.

Výroba, montáž, rekonstrukce: - kuchyně, kuchyňské linky. Stolařství.

Montáž: - KNAUF a RIGIPS sádrokartonové příčky, podhledy, předsazené stěny, půdní vestavby, obklady trámů a ocelových konstrukcí - minerální podhledy AMF kazety Thermatex nebo dle výběru. Vlastníme certifikát na protipožární provedení Kanuf a Rigips.

Instalace, montáž, servis, opravy: - elektronické zabezpečovací systémy.

Úprava - ocelové konstrukce Instalace: - potrubní systémy. Práce: - svářečské, svařování potrubí - zámečnické - lešenářské - nástřikové, natěračské.

Stavební firma: - výstavba a rekonstrukce rodinných domů na klíč - zateplování fasád - výměna oken - revitalizace budov - kompletní elektroinstalace.

Stavební práce, výstavba: - průmyslové i občanské stavby - stavební projekce - klempířské a pokrývačské práce - výškové, práce ve výškách. Výroba, montáž: - ocelové konstrukce. Zámečnická výroba, kovovýroba.

Stavební práce: - revitalizace panelových domů, budov - stavební dozor - zateplování - opravy balkonů, lodžií - tesařské, pokrývačské, klempířské práce.

Projekce, realizace, dodávka: - ocelové konstrukce - opláštění budov - energetická zařízení - stabilní hasící zařízení.

Geofyzika. Geofyzikální měření vrtů. Karotáž. Geologické práce.

Výškové práce, práce ve výškách pomocí horolezecké techniky. Natěračské práce: - nátěry střech, fasád, žlebů, svodů, štítů, úžlabí, oplechování, podhledů, konstrukcí, malování reklam. Klempířské práce: - opravy a montáže žlebů, štítů, úžlabí, svodů, oplechování, sněžníků. Pokrývačské práce: - opravy a pokládání krytin na ...

Projektování a dodávka elektrických zařízení pro řízení hydraulických systémů. Elektro projekce. Dodávky řídicích systémů.

Montáž a dodávka: - měření a regulace - silnoproudé elektroinstalace - slaboproudé elektroinstalace. Výroba rozvaděčů. Opravy a údržba el. zařízení do 22 kV Údržba slabo a silnoproudých zařízení systémů MaR. Revizní a poradenská činnost.

Stavební činnost: - voda - plyn - topení. Projekce, montáž, revize, poradenství. Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské. Dodávky, montáže: - rozvody vody a odpadů vč. zdravotechnických zařízení - rozvody topení a plynu - výměny a montáže vodoměrů - termostatické ventily na ústřední topení. Sídlo společnosti: - Na ...

Činnost: - správa bytových a nebytových jednotek ve vlastnictví malých bytových družstev a společenství vlastníků - vedení účetnictví a daňové evidence pro veškeré fyzické a právnické osoby - non stop havarijní služba. Sídlo: - Na Sovinci 918/17, Ostrava - Stará Bělá.

Výškové práce. Projekční činnost. Stavební práce: - zateplování fasád - rekonstrukce.

Výměna: - stoupací rozvody (stoupačky) vody a odpadu v domech a bytech. Rekonstrukce: - koupelny a WC. Práce: - drobné instalatérské, topenářské a plynařské.

Montáž, dodávka, revize: - solární systémy - rozvod vody, kanalizace, plyn, elektro. Rekonstrukce koupelny, bytových jader. Instalatérství. Topenářství.

Práce: - obkladačské - zednické - sádrokartonářské - malířské - elektroinstalační - instalatérské. Pokládka plovoucí podlahy.

Prodej, maloobchod: -pletivo -garážová vrata. Stavba: -ploty. Zámečnické práce. Obklady: -břidlice.

Realizace staveb: - hydroizolace - zateplování střech - opláštění průmyslových objektů, občanských staveb.

Práce: - obkladačské - zednické - dlaždičské.

Kancelář společnosti: - Středulinského 26, Ostrava - Vítkovice. Stavební a montážní práce: - revitalizace panelových domů - zeteplení rodinných domů.

Zámečnictví: Výroba, zhotovení na zakázku: - branek, vrat, ocelových plotů - vstupních ocelových dveří, výkladů - montáže točitých ocelových schodů. Prodej: - vrtáků - dveřní kování.