ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Montáž: - kompetní sádrokartonové systémy - zavěšené podhledy z minerálních desek - kufrování překladů, trámů - instalační stěny - protipožární obklad - protipožární příčky - malování interiérů - interiérové úpravy povrchů - půdní vestavby - zateplení včetně parotěsné zábrany - rekonstrukce bytových jader na klíč.

Zasklívání lodžií Dodávka - bytový sedací nábytek Výroba, dodávka, montáž - dveře

Kladení, pokládka, oprava, broušení, lakování: - parkety. Podlahářské a tesařské práce.

Práce, řemeslo, poradenství, služby: -elektrikář -elektroinstalace, elektromontáže -silnoproud, slaboproud -hromosvody a uzemnění objektů -revize výchozí a periodické -porevizní opravy -přípojky pro rodinné domy, průmyslové objekty. Sídlo: 8. března 265/3 71000 Ostrava - Slezská Ostrava

Řemeslnické práce: - klempířské práce - pokrývačské práce.

Řemeslo: - instalatér - topenář - plynař - dodavatelský způsob - rozvody - plasty, kovy.

Malování pokojů, kancelářské prostory, malíř bytů, natěračské práce. Doprava a hrubý úklid jsou poskytovány zdarma. Malířské práce provádíme v městě Ostrava a okolí.

Zemní práce. Demoliční práce. Údržba zeleně.

Služby: - zemní a výkopové práce - terenní úpravy - bourací práce, demolice - meliorační práce. Výstavba: - inženýrské sítě.

Zámečnické práce. Řemeslo: - zámečník, zámečnictví.

Stavba: - zahradní domky - pergoly. Stolařství. Výroba: - kuchyňský nábytek - kancelářský nábytek - věstavěné skříně - dětský nábytek - atypický nábytek na míru. Pokládání plovoucí podlahy.

Tesařské práce. Výškové práce.

Společnost J&R renovation s.r.o. zajišťuje drobné stavební práce, lakýrnické a natěračské práce, úklidové služby.

Voda, topení, plyn. Práce: - topenářské - vodoinstalatérské - plynařské.

Stavba, rekonstrukce: - rodinné domy - administrativní budovy. Zateplování fasád, výměna oken. Práce, řemeslo: - obkladačské.

Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály Správa nemovitostí Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně ...

Pobočka. Velkoobchod, dodávka: - elektroinstalační materiál. - zařízení do prostředí s nebezpečím výbuchu Výroba: - rozvaděčů, rozvaděče - ovládací pulty.

Stavební práce: - rekonstrukce bytových jader, koupelen, interiéru - pokládka plovoucích podlah - montáž sádrokartonu. Prodej, výroba: - nábytek na zakázku.

Autovrakoviště - likvidace všech autovraků Recyklace - kovové odpady Záměčnická výroba

Natěračské práce horolezeckou technikou Mytí - fasády - schodišťová okna - světlíkyodstraňování ze střech - sníh - rampouchy Výškové práce horolezeckou technikou Zednické práce horolezeckou technikou (fasády, balkony) Klempířské práce horolezeckou technikou

Truhlářstvívýroba - nábytek na míru - kuchyně - vestavěné skříně - dětské pokoje Výroba - kuchyně Výroba - nábytek na míru - vestavěné skříně - dětské pokoje