ITO TOCAUER s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Stolařství. Zakázková výroba nábytku: - vestavěné skříně - dětské pokoje - kuchyňské linky - bytový a kancelářský nábytek - pergoly.

Zahradnické práce. Kácení a pořezy stromů. Práce se dřevem, kovem, betonem, komíny, okapy, stříšky, ploty, řez a tvarování stromů, rizikové kacení, údržba neudržovaných zahrad.

Geodetické a zeměměřičské práce.

Zemní, výkopové práce.

Klempířské a pokrývačské práce. Montáž okna VELUX.

Geodetické práce: - specializace především na činnosti v oblasti katastru nemovitostí - geometrické plány - vytyčování hranic pozemků - inženýrské geodézie - mapování.

Výroba a montáž: - zahradní nábytek, postele, kuchyně, předsíně, stoly, zahradní domky a pergoly.

Sklenářství Dočkal Veškeré sklenářské práce: - zasklívání oken - lepení - akvária - řezání zrcadel - pískování - broušení.

Truhlářství Vránovi: - výroba kvalitního nábytku na míru.

Práce: - instalatérské.

Brusírna skla a zrcadel: - pískování - vrtání otvorů do skla - nábytkové sklo - lepení skleněných skříní - výroba zrcadel - sklo čiré, probarvené, pískované - rámování - zasklívání - lepení.

Stolařství. Zakázková výroba nábytku: - interiéry - sauny - kuchyňské linky - dveře s obložkovými zárubněmi - vestavné skříně - zahradní altány a pergoly - schodiště.

Práce: -stolařské. -truhlářské.

Zpracování kamene. Provádění zemních prací.

Výroba: - infrasauny. Dodávka interiérů na zakázku: - školní zařízení - obchodní prostory - kancelářské interiéry - bytové interiéry. Montáž: - drtiče kuchyňského odpadu.

Tesařské a truhlářské práce. Výroba nábytku, kuchyňských linek. Stavba střech, pergol.

Montáž: - plastová, hliniková okna a dveře - žaluzie - parapety - garážová vrata. Práce: - rekonstrukce bytových jader - zednické - obkladačské.

Výroba: - elektrické rozvaděče - zařízení nízkého napětí do 1000V - elektrovýzbroj pracovních strojů. Práce: - elektroinstalace, elektromontáže - hromosvody - svařování v CO2 - kovoobrábění - stříhání plechu.

Výroba, zakázková výroba: - dřevěné polotovary - ploty.

KM servis Prodej, montáž a půjčovna: - dopravní značení - mobilní semafory. Prodej a montáž: - dopravní zrcadla. Zemní práce: - řezání asfaltu a betonu - zemní protlaky pod komunikacemi do průměru až 600mm.

Topas Elektro Elektroinstalační práce: - opravy, rekonstrukce, údržba - návrhy a realizace rozvodů - elektromontáže v bytových jádrech, rodinných domech atd.