ITO TOCAUER s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Truhlářství. Výroba nábytku na zakázku. Návrhy interiérů. Provozovna: Severní 207, Červenka, 784 01.

Elektroservis. Revize - elektrospotřebičů - ručního nářadí - elektroinstalací - hromosvodných soustav Servis : - spotřební elektrotechniky Montáž : - satelitů - anténních soustav

Projekce: - elektro. Instalace: - elektro - hromosvody.

Čištění a kontrola komínů, revize komínů, vložkování komínů, autorizované měření malých zdrojů znečištění, poradenská činnost.

Stavební firma: - inženýrské sítě - novostavby rodinných domů - rekonstrukce - půdní vestavby - demolice - fasády včetně zateplovacích systémů - střešní konstrukce.

Truhlářství. Práce: - stolařské - truhlářské. Výroba: - nábytek.

Stavební práce od A do Z: - zelená úsporám, zateplení budov.

Autojeřáby Jurkovič Pronájem mobilních: - autojeřáby od 8 do 100 tun. Sídlo firmy: Družecká 280, 273 61, Velká Dobrá. Jeřábnícké práce.

Zakázkové truhlářství Výroba: -nábytek na míru.

Výroba: -zábradlí -ploty -konstrukce -schodiště -zahradní doplňky -čerpací a závlahová technika -elektromotory.

ESTERAK. Výroba: - zábradlí - svítidla - dveře - stříšky, markýzy. Práce: - zámečnické.

Stavební výroba: -výstavba rodinných domů -celková rekonstrukce staveb -stavební práce -renovace a zateplení fasád -tepelné izolace objektů i střešních plášťů -klempířské a pokrývačské práce -tesařské práce při opravách nebo zhotovení krovů.

Stavební činnost. Rekonstrukce Novostavby Izolace tepelné izolace proti zemní vlhkosti fasády, bytová jádra obklady, dlažby sanační omítky zednické práce ploty půjčovna nářadí

Veškeré malířské a natěračské práce: - malby interiérů a exteriérů, - výrobní haly, školy, jídelny, nemocnice - dekorativní malby-antická zemina - nátěry ocelových konstrukcí, oken, dveří - lepení-bordury, fresky.

Vrtané studny pro rodinné domy, firmy, chaty. Vrty pro tepelná čerpadla Bezprašná technologie vrtání, malá vrtná souprava s dosahem až 150m. Tlakové injektáže vrtů. Individuální přístup k zákazníkovi.

Nákladní autodoprava, přeprava. Práce autojeřábem. Zemní práce.

Provádíme stavební práce, podlahářské práce, malířské, lakýrnické a natěračské práce.

Práce: - voda (instalatér) - topení (topenář) - plyn (plynař).

Služby: -energetické audity -tepelně technické průzkumy a měření stavebních objektů, včetně termografie -tepelně technické posudky, výpočty a expertízy -návrhy energetických úprav a zpracování projektové dokumentace -zateplování stavebních objektů -inženýrská činnost ve stavebnictví -posuzování správné realizace zateplení ...

Protipožární nátěry a nástřiky stavebních konstrukcí, protipožární ucpávky. Antikorozní úprava ocelových konstrukcí včetně tryskání.

Střešní práce, izolace: -pokrývačské práce -klempířské práce -opravy a údržby střech včetně nátěrů -izolace (vodotěsné i tepelné) -montáž střešních oken v podkroví -výpočty a poradenská služba.

Kompletní stavební a zednické práce. Obkladačské práce. Kompletní rekonstrukce koupelen, bytů a bytových jader na klíč. Demoliční a bourací práce. Likvidace suti. Vodařské a elektroinstalační práce. Úklidová firma. Vstupní dveře.

Stavební firma. Kompletní výstavba v oboru pozemního stavitelství: - novostavby - rekonstrukce a modernizace občanských staveb, bytů a fasád.

Ekologie, supervize, matematické modelování, GIS, systém evidence kontaminovaných míst programování, databázové a webové aplikace Geologie: - ložisková geologie rud a nerud - hydrogeologie - výpočty zásob surovin - právní servis pro těžbu