ITO TOCAUER s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Stavba - montované podhledy Obkladačské práce Zednické práce

Montáž - kotelny Plynoinstalační práce - rozvody domovního plynu Montáž - solární systémy Montáž - tepelná čerpadla Topenářské práce - rozvody potrubí - podlahová vytápění Montáž - kotle Rozvody kanalizací a potrubí Vodoinstalační práce - rozvody vody, kanalizací, potrubí

Elektromontážní práce - elektroinstalační práce Servis - elektronické přístroje a zařízení Výroba - elektronické přístroje a zařízení

Dřevovýroba: -zahradní nábytek -zahradní doplňky -srubovina -dveře lamelové venkovní -nábytek -interiérové doplňky. Specializace na masiv. Stolařství,truhlářství.

Topenářské práce - kompletní systémy vytápění včetně montáže

Kamenické prácevýroba - krbové římsy a desky

Izolační práceizolace - ploché střechy - voda - topení - chladírny a mrazírny

Stolařství, stolařská výroba: -venkovní dveře a vrata -vnitřní dveře -schodiště -okna -nábytek z masivu na zakázku -dřevořezba -řezbářské práce -soustružení dřeva -restaurování nábytku.

Truhlářství. Výroba: - schodiště - okna, dveře, vrata - balkony, pergoly, altány, ploty - výlohy - interiéry,nábytek - kuchyňské linky. Restaurátorské práce. Sušení,prodej: - řezivo.

Řezbářství - výroba loveckého nábytku - rytecké práce výroba pažeb a řezby rytiny v parohu na nábytku, hodinách a lampách Rytecké práce

Topenářské práce Vodoinstalační práce

Klempířské práce Pokrývačské práce

Výroba - zahradní pergoly Truhlářské práce Výroba - kuchyňský nábytek Výroba - kancelářský nábytek Výroba - nábytek (obývací pokoje, dětské pokoje, ložnice, předsíňové stěny, ...) Výroba - schodiště

Topenářské práce Zednické práce Rozvody kanalizace Čištění odpadů Rozvody vody

Sklenář,sklenářství: - zasklívání-okna, dveře, výlohy - pískování a broušení skel a zrcadel - zasklívání u zákazníka - lepení stolů, polic, zrcadel, stěn - rámování.

Klempířství. Pokrývačství. Montáž: - kompletní střechy.

Klempířství, klempířské práce. Pokrývačství, pokrývačské práce. - Ploché střechy - šikmé střechy - nadstavby - rekonstrukce - kompletní realizace.

Montáže - solární systémy Topenářské práce Vodoinstalační práce

Autodoprava Prodej - palivové dřevo - peltky - dřevěné brikety Demolice Zemní a výkopové práce - terénní úpravy Dokončovací práce pro stavby