ITO TOCAUER s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Tesařství, tesařské práce. Klempířství, klempířské práce. Pokrývačství, pokrývačské práce. Natěračství, natěračské práce Dodávka, realizace, renovace, opravy: - nové i staré střechy. Výroba, montáže: - klempířské prvky - střešní pláště z plechu - oplechování složitých architektonických detailů - okapové systémy.

Zajišťujeme dodávku a aplikaci foukané izolace CLIMATIZER PLUS - tepelná izolace z celulózových vláken. Úspora energie a peněz.

Rekultivace starých ekologických zátěží. Sanační technologie. Odpadové hospodářství. Příprava žádostí o dotaci.

Montáž, opravy: - elektrické zařízení - kamerové systémy - zabezpečovací systémy.

Projektů, dodávky, instalace technologických linek a zařízení. Kompletní řešení elektroinstalací v průmyslu.

Stavební práce: - zednické práce - rekonstrukce, úpravy bytového jádra - sádrokartonové příčky, podhledy - obklady, dlažby.

Práce: - lakýrnické a natěračské práce: - práškové lakování - obrábění - kovoobrábění - zámečnické práce, kovovýroba - tryskání.

Výroba a pokládka hlazených cementových potěrů do rodinných domů, průmyslových a občanský staveb. Odkaz postupu zhotovení cementového potěru: https://www.youtube.com/watch?v=-N3l0wi5o9k

Výkup - staré řezivo prodej - opracované staré řezivo desky s patinou, prkna, trámy. Zakázková výstavba - dřevostavby.

Naše firma se specializuje na klempířské práce všeho druhu. Dále nabízíme pokrývačské a tesařské práce. Také provádíme rekonstrukce střech panelových domů, izolace, zateplení střech, dodávky a montáže střešních oken. Poskytujeme poradenství v oboru a cenovou kalkulaci. Naším cílem je především spokojený zákazník. Otevírací dobu ...

Kominictví Jiří Žák se zabývá veškerými kominickými pracemi. V rámci naší činnosti nabízíme např. služby spojené s péčí o správnou funkci komínů a kouřovodů včetně kontroly spalinových cest. Současně realizujeme také pravidelné revize komínů na tuhá a plynná paliva. Současně se na nás můžete obrátit také s požadavkem na vložkování ...

Společnost DELUSTAV s.r.o. se zaměřuje především na zemní, výkopové a demoliční práce. Dále mezi naše služby patří svoz a likvidace sutí, odpadů a sypkých materiálů. Je možné si u nás také pronajmout kontejner či stavební mechanizaci z našeho vozového parku. Sídlíme na adrese Loučka 21, Lipník nad Bečvou. Služby: - zemní a výkopové práce - ...

Firma provádí tlakové sanace. Realizujeme sanaci zdiva a dřevěných konstrukcí. Využívání technologie injektáže.

Firma Jaromír Hrabal se sídlem v Hrubčicích v okrese Prostějov se již od roku 1997 zabývá komplexní realizací střech. Nabízíme střechy na klíč, tzn. veškeré tesařské, pokrývačské a klempířské práce. Dále zajišťujeme odbornou montáž hromosvodů, vč.revizí a také poradenskou činnost k řešení střechy a vyhotovení cenových nabídek ...

Společnost Martin Škroníček se zaměřuje na komplexní zednickou a obkladačskou činnost. Provádíme zhotovení či rekonstrukci koupelny, kuchyně. Specializujeme se na pokládku podlah s dlažbou. Dále vám pomůžeme s rekonstrukcí bytového jádra, obkládáním a dlážděním. V tomto oboru působíme již mnoho let a tudíž máme bohaté zkušenosti. Zakládáme si ...

Prodej: - anténní technika - satelitní technika - digitální přijímače - SET-TOP-BOX - kabely, konektory, slučovače, rozbočovače - paraboly, konvertory, dekodovací karty - typy-FERGUSON, KAON, HOMECAST, AB-DSR, OPTICUM. Montáž: - společné televizní antény - slaboproudé rozvody - instalace satelitních kompletů - ...

Martin Maňásek se zaměřuje na elektroinstalační práce, opravy a servis plynových a elektrických kotlů.

Firma se zabývá dodávkou litých a průmyslových podlah. Realizujeme lití anhydritových, cementových a průmyslových strojně leštěných podlah. Čerpání betonu, zhotovení základních desek.

Společnost INTERIERY SVOZIL s.r.o. se specializuje na zakázkovou výrobu kuchyní, vestavěných skříní, kancelářského nábytku a nábytku do nemocnic.

Firma STOLÁRNA U SOUSEDŮ se zaměřuje na výrobu dřevěného nábytku do kuchyní, ložnic, obývacích a dětských pokojů, také vyrábí pergoly, zahradní nábytek a nábytek do restaurací.

Martin Kot provozuje truhlářství, ve kterém se zaměřuje na návrhy, kalkulace, realizace a výrobu nábytku.

Petrek s.r.o. se zaměřuje na gumárenskou a zámečnickou výrobu, CNC obrábění a konstrukční a poradenskou činnost.

Smart stavby s.r.o. je stavební společnost zaměřující se na dřevěné a zděné stavby. Mezi oblasti činnosti společnosti se řadí i moderní tesařství, střechy a vazníky a základové desky.