ITO TOCAUER s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hlavním předmětem firmy Ekonstrukt je provádění staveb a stavebně dokončovacích prací včetně pokládky podlah a montáž sádrokartony. Specializujeme se především na výstavbu a rekonstrukci objektů, inženýrských sítí a komunikací. Také působíme v oboru malířství a natěračství v Olomouci a okolí. Zaměřujeme se na tyto stavební práce a stavební ...

Studny - renovace, čištění, opravy. Instalace čerpadel. Úpravny vody - chemické i mechanické úpravny vody.

Elektromontáže, elektroinstalace. Výroba: - rozvaděče. Automatizace průmyslových procesů. Malé vodní elektrárny. Vývoj a výroba jednoúčelových strojů.

Práce: - malířské-malby pokojů - natěračské-nátěry oken, dveří, zárubní, radiátorů, ocelových konstrukcí, střech, okapů - nátěry a nástřiky fasád - dekorativní interiérové nástřiky - tapetování.

Elektromontáže: - bytová a domovní elektroinstalace - rekonstrukce rozvodů - montáž satelitních a anténních rozvodů - veřejné osvětlení v bytových domech. Montáž, rekonstrukce, opravy a revize hromosvodů.

Lité podlahy, lité potěry, anhydrit, litý beton, polystyrenbeton, pěnobeton, cementový litý potěr, pronájem čerpadla na lité podlahy, dodávka stropní konstrukce JS. Zednictví.

Zámečnický servis Výroba, prodej: - klíče - stavební vložky FAB a GUARD - stavební zámky HOBES, FAB a CISA - bezpečnostní kování ROSTEXopravy - vložky - kovánípřestavby - cylindrické vložky FAB a GUARDservisní středisko - FAB a GUARD.

Bourací práce. Odvoz suti, zeminy a ostatních stavebních materiálů pomocí kontejnerů na odpad. Úklidové práce. Zemní výkopové práce.

Truhlářství Dřevovýroba od návrhu po montáž: - celodřevěné balkony - alpské balkony.

Práce: - zednické, obkladačské, podlahářské, malířské. Realitní činnost.

Vodo-topo-plyn: - domovní rozvody z plastu, mědi, kovu, výměny umyvadel - výstavba plynárenských zařízení - montáže topných systémů z materiálů - klempířské, zednické, zámečnické, kominické práce.

Komínové systémy EFFE DUE Bourací práce Stavba, rekonstrukce - garáže. Obklady - dlažby. Stavba, rekonstrukce - domy - byty.

Práce: -tesařské. Výroba, stavba: -dřevěné: -altány, pergoly. -zahradní chatky. -bednění. -dřevěné obklady.

Zednictví Zámečnictví, nástrojářství Malířství, lakýrnictví, natěračství Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení Vodoinstalatérství, topenářství Klempířství a oprava karoserií Izolatérství Truhlářství, podlahářství Pokrývačství, tesařství Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny Výroba, ...

Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské

Služby: - hydroizolace - ploché střechy, terasy, jezírka, bazény a izolace spodních staveb

Práce, řemeslo: - tesař - tesařství

-Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Výroba strojů a zařízení.

Služby: - elektrikář - elektroinstalace - sádrokartonářské práce

Činnost: - stavební a zemní práce - terénní úpravy - zámková dlažba - základové desky - demolice

Práce: - obkladačské - zednické - stavba krbů

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - kuchyně - skříně - kancelářský nábytek - postele

Výroba - vrata Výroba - kuchyňský nábytek - kuchyňské linky Výroba - kancelářský nábytek Výroba - nábytek (stoly, židle, vestavěné skříně, postele, ...) Výroba - dveře Výroba - schodiště Zednické prácerenovace - bytová jádra