ITO TOCAUER s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Služby: - servis plynových kotlů - uvedení nových kotlů do provozu - čištění průtokových ohřívačů.

Truhlářství Marek Jančík se zabývá zakázkovou výrobou nábytku především z velkoplošných materiálů jako jsou laminované dřevotřískové desky, dýhované dřevotřískové desky, MDF desky, laťovky, překližky atd. Truhlářství, zakázková výroba: - výroba nábytku na míru - výroba nábytku na zakázku - nábytek z velkoplošných materiálů - laminované ...

Výroba: - díly kolejových vozidel - stroje a zařízení. Konstrukční a projekční činnost pro papírenskou výrobu: - servis pro papírenské provozy - šroubení - armované hadice.

Topenářské práce. Vodoinstalační práce.

AA interiér se zabývá prodejem a montáží interiérových dveří, kování, stavebních pouzder a plovoucích nebo vinylových podlah. Naší prioritou je individuální přístup ke každému zákazníkovi a prodej kvalitních výrobků s důrazem na zdraví a životní prostředí. Prodej a montáž: - dveře, zárubně, kování - stavební pozdra - podlahové krytiny - ...

Montáž, dodávka technologických celků: - dodávka a montáž potrubních rozvodů (tepla, vzduchu, vody, páry, chladiva) - rekonstrukce topných systémů - výrobních provozů, sídlištních kotelen - rekonstrukce kotelen - rekonstrukce venkovních potrubních rozvodů (UT a TUV - ISOPLUS) - tepelná izolace potrubních rozvodů - vodoinstalace, ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - střešní krytiny - klempířské prvky. Práce: - klempířské, pokrývačské - zednické. Montáže: - hromosvody.

Stavební firma. Stavební činnost: - komplexní stavby - výstavby rodinných a bytových domů - pronájem stavebních zařízení.

Firma pracuje v certifikovaném systému jakosti ISO 9001:2000 Výroba: - ocelové radiátory a příslušenství - pasti na hlodavce - pasti na zvěř a škodnou - zpracování plechů na CNC strojích - dělení plechů - tváření - svařování. Služby: - projekce a instalace v oboru plyn, voda, topení. Možnost poskytnutí náhradního plnění ...

Činnost: - klempířské práce - pokrývačské práce - tesařské práce.

Projektování, instalace, servis: - kamerové a zabezpečovací systémy. Služby: - IT outsourcing - IT audit - správa serverů a počítačových sítí - zabezpečení sítí - elektro revize.

Činnost: - sádrokartonářské práce - pokládka plovoucích podlah.

Stavební práce: - zednické práce - obkladačské práce - sádrokartonářské práce - natěračské práce - rekonstrukce domů, bytů, bytových jader.

Výroba, kovovýroba, zámečnictví, prodej: - konstrukční díly - ocelové konstrukce - tlakové a beztlaké nádrže - vany pro mořící, galvanické a jiné povrchové úpravy - dopravníky - kouřovody a potrubí pro vzduchotechniku - násypky a zásobníky - technologická zařízení z nerez materiálů.

Služby: - hodinový manžel - drobné opravy - sestavování nábytku - instalatérské práce - obkladačské práce - zámečnické a svářečské práce - klempířské práce - kácení stromů - opravy a stavba plotů - terénní úpravy a další.

Elektroinstalační práce. Montáže: - silnoproudé elektroinstalace - kamerové systémy - alarmy - TV a SAT sytémy. Revize elektroinstalace.

Služby: - vodoinstalatérské práce - podlahářské práce - zednické práce - sádrokartonářské práce - obkladačské práce - drobné malířské práce - montáže polic, skříněk, zrcadel a dalších doplňků.

Služby: - elektroinstalační práce - revize objektů, spotřebičů, hromosvodů - zabezpečovací zařízení - montáž - veřejné osvětlení - práce s montážní plošinou.

Truhlářství, výroba: - rámy - šperkovnice - muškařské krabičky - soustružené dekorace.

Práce: - geodetické - vytyčování hranic pozemků - geometrické plány.

Stavební práce: - rekonstrukce domů, bytů - zateplování fasád - sádrokartony.

Dodávky a montáže vzduchotechniky tepelných izolací včetně zámečnické výroby po celé ČR

Projektování: - topení - rozvody plynu a vody, kanalizace, přípojky. Revize plynového zařízení. (areál UNIPRO PLUS s.r.o)

Řemeslo: - stavební zámečnictví - atypické výrobky - nerezová zábradlí, madla - automatické dveřní systémy. Provozovna: Dolní Hejčínská 25, Olomouc.