ITO TOCAUER s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Řemeslo: - plynař, topenář, vodař Práce: - montáže plynových rozvodů - kompletní vodovodní instalace - topenářské práce.

Středisko Olomouc. Projekce, projektování: - dopravní - projektová a inženýrská organizace - geodetická činnost. Projektové práce v oborech železniční a silniční dopravy, pozemních staveb, městské a příměstské dopravy, sdělovací a zabezpečovací techniky. Sídlo: Dopravní projektování, spol. s r.o. Janáčkova 1194/12 702 00 Moravská ...

Montáž - Topení-kotlíkové dotace - Tepelné čerpadla - Voda, odpady - Domovní rozvody plynu - Drobné stavební práce

Elektroinstalace, elektroinstalační práce. Služby - montáž hromosvodů.

Vodoinstalatérství, topenářství - vodo topo plyn - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce.

Stavební zaměření stávajícího stavu bytů, rodinných a bytových domů, budov a objektů. Geodetické zaměření a prohlášení vlastníka při převodu družstevního vlastnictví na SVJ.

Řemeslo: - malíř - natěrač - drobné zednické úpravy.

Autojeřábnické práce. Autojeřáby AD 080 s nosností až 8 tun.

Stavební firma. Výstavba: -stavby - dopravní, inženýrské, vodní, ekologické. Práce: -demoliční, demolice -ekologická recyklace a ukládka stavební suti a odpadů. Autodoprava, stavební stroje, autoservis. Prodej antuky.

Revize elektrických zařízení, nářadí, spotřebičů a hromosvodů.

Nákladní autodoprava - vnitrostátní - mezinárodní - do 5t. Plynoinstalatérské práce. Montáž a servis - solární systémy. Topenářské práce. Montáž - automatické kotle na uhlí. Servis a přestavby - automatické kotle na uhlí.

Stavební práce: - kompletní realizace a rekonstrukce střech, podkroví, bytů, koupelen - dodávka a montáž sádrokartonu - sádrokartonářské, tesařské, zednické práce - kompletní renovace půdních vestaveb.

Elektroinstalační práce. Revize NN instalací, hromosvodů, nářadí a spotřebičů: - hromosvody Drobné zámečnické práce.

Elektrofox: Elektroinstalace, elektrikář. Domovní a průmyslové instalace, opravy elektro

Práce: - obkladačské a zednické. Realizace: - koupelny na klíč - přestavba bytových jader.

Práce: - veškeré vodoinstalační. Autodoprava do 1t. Prodejna AQUA-MAT: - instalační materiál voda-topení-plyn - vodovodní baterie - sanitární keramika - zástěny a boxy - plynové kotle, bojlery, radiátory. Prodej, montáž: - magnetické úpravny vody SUPERTOK. Autorizovaný servis fy: Sanela, Geberit, Cersanit. Realitní ...

Práce: - klempířské - pokrývačské.

Stavební práce, stavební činnost. -montáž sádrokartonu -rekonstrukce domu bytu -obklady dlažby -zámkové dlažby -klempiřské a izolaterské práce -veškeré stavební práce.

Zateplování budov. Povrchové úpravy fasád. Sádrokartonářské práce. Zednické práce.

Zámečnictví. Služby: - nouzové otevírání dveří NONSTOP - výměna zámků, vložek zámků - opravy, servis zámků, dveří - vyplňování zárubní hustou betonovou směsí. Montáž: - bezpečnostní dveře Sherlock - bezpečnostní zámky

Služby: - Projektování energetických zařízení VN/NN - Výstavba eng. zařízení - přípojky NN/VN, rozvodny, trafostanice - Veřejné osvětlení - výstavba, provoz, údržba - Energetické audity - průkazy energetické náročnosti, kontroly kotlů - Dodávka a montáž tepelných čerpadel, klimatizace - Termovizní diagnostika - Revize el. zařízení VN/NN - ...

Stavební zámečnictví - schodiště, brány, vrata, ploty, mříže, zábradlí, markýzy, přítřešky, altány Stavebnictví - zateplování, fasády, rekonstrukce bytových jader, stavba objektů.

Stavební výroba, výstavba: -stavby rodinných domů a bytových domů. Provoz čistíren odpadních vod, kanalizací. Zámečnictví. Půjčovna malé stavební mechanizace. Recyklace stavebních materiálů.

Činnost: - prodej, montáž satelitní technika - oprava, servis spotřební elektronika - elektroinstalace, revize