ITO TOCAUER s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Práce: - zednické - malířské, natěračské

Práce: - obkladačské - zednické

Výroba, prodej: - poplastované a pozinkované pletivo, sloupky a brány

Hodinový manžel, služby: - montáž nábytku - vodoinstalace - pokládka plovoucí podlahy - práce na zahradě

Dodávky a montáž vnější ochrany před bleskem. Aktivní hromosvody. Dodávky a montáž kompletního systému přepěťových ochran pro napájecí, počítačové, řídící a telekomunikační sítě. Náhradní a záložní zdroje energie a motorgenerátory.

Plynofikace, plynařské práce Topenář, montáž ústředního topení Vodoinstalace, vodoinstalatér

Tvoříme internetové stránky v kombinaci Vašich představ a také naší odbornosti.

Elektromontážní práce. Elektroinstalace.

Projektová činnost ve výstavbě.

Autodoprava, doprava: - vnitrostátní a mezinárodní autodoprava - jeřábnické práce. Opravy: - automobily.

O střechu nad hlavou se svým zákazníkům staráme již od roku 1992. Naše firma je zdravá, dynamicky se rozvíjející společnost, kladoucí důraz na dlouhodobý rozvoj. V oboru máme dlouholeté zkušenosti. Z počátku jsme pracovali na rekonstrukcích menšího rozsahu, ale postupem času se činnost rozšířila i na větší celky, a tak dnes působíme jako ...

Truhlářství. Prodej: - palubky, lišty - palubky.

ELEKTROINSTALACE: -rodinné domy -občanská vybavenost -osvětlení interiérů. MĚŘENÍ A REGULACE: -kotelny -vzduchotechnika -elektrické pece -průmyslové pece.

Montáž, realizace, servis: - měření a regulace - topení, rozvod plynu - elektromontáže - tepelná technika - klimatizace - plynové kotelny - měření emisí.

Práce: - instalatérské - topenářské.

Voda - topení - plyn. Montáže solárních systémů.

Truhlář: - nábytek - kuchyně - vestavěné skříně - ordinace, kanceláře - pokoje - schody - interiérové a vstupní dveře - zábradlí - postele a čalounění - plasty, pracovní desky, umělý kámen - altány, pergoly.

Instalace, montáž: - tepelné a hlukové izolace - ústřední topení a horkovody - izolace potrubí a rozvodů pro klimatizaci budov. Prodej: - izolační materiály.

Geodetická společnost Geodetické práce, zeměměřičská činnost: -geometrické plány -vytýčení hranic pozemků -vytýčení stavebních objektů -dokumentace skutečného provedení staveb -účelové mapy pro projekty.

Realizace střech. Tepelné izolace. Zateplování objektů.

Práce: - malířské - natěračské - lakýrnické.

Řemeslo: - pokrývač - klempíř - tesař. Výškové práce.

Práce: - malířské - natěračské - nástřiky - tapetářské - sádrokartonářské - podlahářské - úklidové.

Kamenosochařství. Zhotovení a restaurování kamenných prvků a soch. Výroba: - rotační tělesa – vázy, urny, kužely. Nápisy na pomník - zlacení, stříbření. Osazování obkladů a dlažeb. Profilové práce v pískovci. Opravy přírodního kamene. Soustružení pískovce a mramoru.