ITO TOCAUER s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Naše firma se specializuje na terasy z dřevoplastu a jejich LED osvětlení - tyto terasy jsou bezúdržbové a hlavně bezpečné i pro vaše děti. Věříme, že pro relaxaci a odpočinek jsou pro vás tou správnou volbou. Dřevoplastové WPC terasy a jejich výhody: - odolné - bezúdržbový povrch - bezpečné (protiskluzové, bez třísek) - velice rychlá a ...

Podlahářství, prodej a pokládka podlah: - dřevěné - vinylové - PVC - linoleum - laminátové - korkové - marmoleum - všechny druhy koberců.

Výroba, práce, řemeslo: -zámečnické práce z nerezu -kovovýroba -výroba terénních minikár pro letní využití lyžařských sjezdovek. Stavby, stavební činnost: -montáž půdních vestaveb, sádrokarton -pokládka podlah, obklady stropů -pokládka zámkové dlažby.

Provádí: - elektroinstalace - poruchová služba - komplexní činnost v oboru elektro - montáž hromosvodů.

Stavební činnost: -sanace -těsnění staveb -izolace -jádrové vrtání - tlaková injektáž.

Hydroizolace střech: - ploché střechy - rodinné domy - panelové domy.

Malířské a natěračské práce: - malířství - natěračství - obnovení fasád domu - malování interiérů a exteriérů - nátěry fasád a dekorační práce.

Zakázková výroba: -kuchyně -vestavěné skříně -nábytek z lamina i masívu -komplexní realizace interiérů. Maloobchod, prodej: -stoly a židle -nábytek -postele a lůžka.

Malířské, natěračské a dokončovací zednické práce. Montáže sádrokartonu. Zateplování fasády domu.

Zemní práce: - minitraktorbagr JCB cx MINI - výkopy vodovodní, plynové, elektrické přípojky - kanalizace - odvodnění - srovnávání a úprava terénu, převoz a nakládání sypkých materiálů

Nákladní a osobní odtahová služba. Autoodtah. Jeřábnické práce.

Výroba nábytku z masivu - kuchyňské linky - kancelářský nábytek - obývací nábytek - dětský nábytek - police, stoly - vestavěné skříně - vybavení barů, restaurací - kancelářský nábytek.

Výškové práce: - čištění fasád - umývání oken - ochrana budov proti dosedání ptactva - instalace reklamních bannerů - nátěry ocelových konstrukcí - montážní práce.

Výroba, montáže: - Eurookna - balkonové a vchodové dveře.

Zemní práce: - překládka inženýrských sítí - pokládka vodovodního a kanalizačního potrubí, kabelů NN - demoliční práce - řízené podvrty.

Elektromontážní práce : - opravy, údržba a rekonstrukce elektroinstalací - montáž ekologického elektrického topení - rozvody TV - počítačové sítě - montáž, opravy a údržba hromosvodů - přípojky NN

Práce: - zednické práce - obkladačské práce - instalatérské práce - rekonstrukce bytových jader na klíč.

Sklenářství. Rámování.

Stavební a realitní společnost. Stavební činnost: - výstavba a rekonstrukce rodinných domů - rekonstrukce bytových jader - výkopové práce, úprava zeminy - podbití podhledů - zateplení domů - obkladačské práce - zednické práce - sádrokartonářské práce.

Elektroinstalace a elektromontáže. Montáže, opravy, údržba, revize: - elektrická zařízení do 1000V.

Projekce, dodávka, montáž, revize, servis: - elektroinstalace - měření, regulace - bezpečnostní a kamerové systémy - telekomunikace - datové sítě.

Pozemní stavby: - stavba bytových domů - novostavby a rekonstrukce budov - střešní nadstavby - půdní vestavby - rodinné domy - rekonstrukce bytu - zateplení fasád - sádrokartonové stěny - sádrokartonové podhledy stropů.

Stolařství. Zakázková výroba z masivu: -zárubně -dveře -okna -nábytek -schodiště.

Ekomont Elektroinstalační práce v objektech bytové i průmyslové výstavby. Výroba: - rozvaděče NN. Zámečnické práce. Svařování ocelových konstrukcí. Zámečnická výroba: - ocelové schodiště, přístřešky, ploty, zábradlí.