ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Pokrývačství, pokrývačské práce. Tesařství, tesařské práce. Realizace: - střechy na klíč včetně dodávky materiálu - údržba a nátěry střešní krytiny. Výroba. - klempířské prvky. Montáže: - střešní okna.

Elektromontáže, elektromontážní práce. Montáže, instalace, údržba, opravy a revize: - elektrické zařízení do 1000V - hromosvody.

Naše firma s dlouholetou tradicí se zabývá výrobou a prodejem nábytku do Vašeho domova. V oblasti výroby se specializujeme na sedací soupravy rozmanitých druhů. Nabízíme Vám nepřeberné množství nábytku, kterým si můžete vybavit Váš domov, přesně podle Vašich představ, např. nábytek do obývacího pokoje, dětské pokoje, ložnice, sedací soupravy ...

Truhlářské práce: NÁBYTEK - koupelnový - kancelářský - postele, ložnice - předsíně - dětské pokoje - šatní skříně - vestavěné skříně - kuchyně - obývákové stěny INTERIÉRY - obložení stěn a stropů - schody a zábradlí - dveře vnitřní - podlahy prkenné - vnitřní parapety EXTERIÉR - obložení - podhledy - pergoly - zahradní ...

Výroba, dodávka: -nosné dřevěné střešní konstrukce -vazníky.

Prins. Stavební činnost, poradenství: - izolace a sanace zdiva - vlhkostní průzkumy - hydroizolace nerezovými plechy - podřezání zdiva řetězovou pilou - tlakové i beztlakové chemické injektáže.

Izolace staveb. Hydroizolační systémy. Zajištění tesařských prací a hromosvodů.

Projekce, dodávka, montáž: - elektrické zařízení. Výroba: - rozvaděče.

Truhlářská zakázková výroba - zahradní altány - pergoly - psí boudy - kuchyně - vestavěné skříně - nábytek do obývacích pokojů, předsíní a koupelen - kompletní řešení interiérů nebo jeho částí - bytové poradenství - vizualizace - 3D návrhy - nábytek do koupelen.

Sádrokartonářské práce Zednické práce: - stavební práce

Prodej satelitní a anténní techniky. Elektroinstalační práce.

Natěračské práce. Malířské práce.

Tesařské práce, výroba - pergol - letní stání pro auta. Lešenářské práce.

Návrhy a realizace: - izolace: - tepelné - zvukové - protipožární.

Zakázková výroba nábytku a bytových doplňků, zpracování 3D návrhů.

Práce: -Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení -Výroba rozvaděčů nízkého napětí.

Práce: -Truhlářství -podlahářství.

Vodoinstalatérské a topenářské práce, plynařské práce.

Truhlářské práce, zakázková výroba: - nábytek pro školy, školky, firmy, kanceláře - kuchyňský nábytek - kancelářský nábytek - nábytek (obývací pokoje, ložnice, dětské pokoje, vestavěné skříně.

Práce: -malířské, malby -natěračské, nátěry -tapetování.

Služby, práce: -Servis plynových kotlů i spotřebičů -Instalace detektorů úniku CO či plynu -Servisní databáze a pravidelný servis.

Práce: -Jeřábnické práce autojeřáb 8t -Práce s montážní plošinou MP16

Projekce, výroba, páce: - stavby, inženýring - stolařské a modelářské práce - výroba nábytku -zámečnické a svářečské práce -nerez výroba -voda, topení, plyn

Geodetické a zeměměřičské práce.