ITO TOCAUER s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Prodej satelitní a anténní techniky. Elektroinstalační práce.

Natěračské práce. Malířské práce.

Tesařské práce, výroba - pergol - letní stání pro auta. Lešenářské práce.

Návrhy a realizace: - izolace: - tepelné - zvukové - protipožární.

Zakázková výroba nábytku a bytových doplňků, zpracování 3D návrhů.

Práce: -Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení -Výroba rozvaděčů nízkého napětí.

Práce: -Truhlářství -podlahářství.

Vodoinstalatérské a topenářské práce, plynařské práce.

Truhlářské práce, zakázková výroba: - nábytek pro školy, školky, firmy, kanceláře - kuchyňský nábytek - kancelářský nábytek - nábytek (obývací pokoje, ložnice, dětské pokoje, vestavěné skříně.

Práce: -malířské, malby -natěračské, nátěry -tapetování.

Služby, práce: -Servis plynových kotlů i spotřebičů -Instalace detektorů úniku CO či plynu -Servisní databáze a pravidelný servis.

Práce: -Jeřábnické práce autojeřáb 8t -Práce s montážní plošinou MP16

Projekce, výroba, páce: - stavby, inženýring - stolařské a modelářské práce - výroba nábytku -zámečnické a svářečské práce -nerez výroba -voda, topení, plyn

Geodetické a zeměměřičské práce.

Montáž potrubí a strojního zařízení: - svářeči - potrubáři - zámečníci - práce převážně v Německu, Belgii, Holandsku, Švédsku.

Podlahářské centrum. Maloobchod, prodej: -podlahy -PVC (400 druhů) -koberce -korky -plovoucí podlahy -tmely, lepidla, lišty -náhled všech vzorků -položení, pokládka veškerých podlahovin.

Stavební činnost, montáž staveb na klíč - sádrokartonové konstrukce - příčky, stropy, minerální podhledy. Pokládka: - podlahové krytiny - koberce - plovoucí podlahy. Řemeslnické práce: - elektroinstalace - vodo-topo - zateplování budov - dodatečné přiteplovaní již zateplených budov energetický štítek

Prodej, montáž: - plovoucí podlahy - renovace starých podlah - PVC - koberce.

Provádí: - plynoinstalace - vodoinstalace - kanalizace - topenářské práce. Opravy, revize, zkoušky: - plynová zařízení.

Tesařství DKTRAM. Výroba: - pergoly - garážové stání - trámy na střechy. Montáž, oprava: - bednění základů novostaveb - komíny.

Stavební činnost. Projektování. Realizace staveb.

Zámečnictví, atypická kovovýroba: - kovová schodiště - zábradlí - brány - vrata - ploty - mříže - snowboardové překážky pro snowparky.

Zemní práce: - strojní, ruční. Autodoprava.

Dokončovací stavební práce. Prodej a montáž oken. Montáž žaluzií a sítí do oken.