ITO TOCAUER s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Činnost: - elektromontáže - elektroinstalace - revize

Návrh, realizace: - vitrážové výplně oken, dveří a kuchyňských linek - skleněné stěny a zástěny - zrcadla, závěsné vitráže - obrazy, lustry - klasické i novodobé chrámové a kostelní vitráže. Restaurování, konzervace a oprava: - vitráže.

Přerušení provozování živnosti. Vodoinstalatérské, zámečnické práce.

Stavební činnost: -výstavba rodinných domů na klíč -demolice, rekonstrukce staveb -zateplení fasád -dlaždičské práce-zámková dlažba -zemní práce-výkopy základů, terénní úpravy, nakládání a odvoz zeminy. Výroba betonového zboží: -zahradní obrubníky -schodnicové stupně -zákrytové desky zídek a plotů-FACE-BLOCK -bazénové lemy ...

Pokládka podlah: - linoleum, marmoleum - PVC - laminátové plovoucí podlahy - dřevěné podlahy, parkety - vinylové podlahy - koberce.

Anhydritové, lité samonivelační podlahy: - tepelné i zvukové izolace - lití, nivelace potěru - broušení povrchů podlah.

Elektromontážní práce: - elektroinstalace a elektromontáže, projekce a revize v bytové výstavbě. Montujeme přijímací zařízení pro digitální vysílání. Služby: - elektroinstalační práce - revize -projekci elektroinstalací - montáž fotovoltaických prvků - přípojky v sítích nn - kabelové i satelitní rozvody -datové a ...

Stavební činnost, pozemní a inženýrské stavitelství. Zámečnická výroba, montáž.

Stavební práce: - rekonstrukce a výstavba budov - zateplování - sanace - nátěry. Prodej stavební chemie.

Práce: -zámečnické včetně svařování -instalatérské -topenářské -rekonstrukce bytových jader.

Služby v oblasti elektroinstalací a elektromontáží: - průmyslové i obytné zóny - hromosvody - měřemí a regulace - osvětlovací, telekomunikační, tepelná technika - revize - elektroprojekce - kamerové systémy.

Vitráže Ateliér VS Výroba, prodej: - skleněné vitráže. Výrobky: - nástěnné plastiky - výplně oken.

Naše firma je na trhu již od roku 1992 a vyrobí pro Vás na míru či na zakázku: Kuchyně, kuchyňské linky, postele, vestavěné skříně, stoly, židle, schody a schodiště, kancelářský nábytek, dřevěná okna a eurookna, dveře, interiérové dveře, vrata nábytek. Dále Vám vyrobíme a vybavíme Vaše interiéry restaurací, hotelů, kaváren, kanceláří ...

Kamenictví. Kamenické práce. Zpracování, výroba: - pomníky, obruby, krycí desky, parapetní desky, schody - opravy náhrobních pomníků, rámů a základů, demontáž, přebroušení - pomníky - teraco, žula - přebrušování teracových rámů a desek - umělý kámen (obruby, krycí desky).

PSS Přerovská stavební a.s. Přerov Stavby na klíč, opravy, rekonstrukce: - komplexní stavební práce - stavby na klíč - generální dodávky všech druhů staveb - občanská, bytová a průmyslová výstavba - rekonstrukce - zdravotechnické instalace - elektroinstalace - sádrokartony, podhledy.

Práce: - instalatérské - topenářské - plynařské.

Činnost: - vodoinstalace - topenářství

Služby: - renovace koupelnových van - malířství - nátěry - zednické práce.

Koupelnové studio Prodej: -vany, také hydromasážní -masážní boxy -sanitární keramika -vodovodní baterie. -obklad a dlažba Provádíme: -přestavby interiérů -rekonstrukce koupelen a bytových jader