ITO TOCAUER s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Výškové a rizikové práce: - natěračské práce - spárování, upevňování konstrukcí - pokrývačské práce - montáž oken - klempířské práce - sádrokartony, izolace.

Klempířské a pokrývačské práce. Řemeslo: -klempíř -pokrývač.

Střechy Rokyta: Specializace: - zhotovení a rekonstrukce střech jako kompletního celku prací i dodávky potřebného materiálu. Řemeslnické práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské - izolatérské práce.

Soustružnické a frézařské práce. Broušení: - na kulato - klikové hřídele automobilu. Vrtání. Svařování. Zámečnické práce. Repase: - průmyslové převodovky. Lisování na výstředníkových lisech. Hřídelové spojky

Měření: - radonu, radon - protiradonová opatření. Stavební práce: - zateplení budov - sádrokartonářské práce.

Rekonstrukce, výstavba: - rekonstrukce bytu na klíč - rekonstrukce koupelen - půdní vestavby - tesařské, pokrývačské práce - bourací práce - malířské, obkladačské práce - stěhování - montáž oken - výroba vestavěných skříní.

Prodej, montáž: - solární systémy na klíč - elektroinstalace.

Činnost: - geodetické práce - projektová činnost ve výstavbě - projektování pozemkových úprav

Práce: - malířské - natěračské.

Dodávka: - energie pro společnosti - kontrolní měrové středisko - logistika - stavební údržba - strojní a jeřábová údržba.

Opravy, montáže a revize elektro. Správa a údržba nemovitostí.

Práce: - ocelové konstrukce - kovoobrábění - kovovýroba.

Oprava, servis: - průmyslové parní armatury - uzavírající. pojistné a redukční ventily a armatury Řemeslo: - topenářské - instaletérské.

Vodoinstalatérské práce. Plynářské práce. Topenářské práce.

Správa, údržba, servis, opravy: - veřejné osvětlení - nasvětlování budov, vánoční osvětlení. Elektromontáže. Montážní plošiny.

Práce: - voda, topení, plyn - vodoinstalatérské, topenářské, plynařské práce.

Navrhování, provádění: - vyhodnocování inženýrskogeologických a hydrogeologických průzkumů - stanovování radonového indexu - provádění laboratorních zkoušek zemin. Odborná způsobilost: - inženýrská geologie - hydrogeologie (studny) - sanační geologie.

Výroba: - nábytek - interiéry - kuchyně - atypický nábytek.

Montáž, oprava, servis, revize: - elektrická zařízení.

Služby: - geodetické, geodezie - práce v katastru nemovitostí, identifikace a vytyčování hranic parcel - praktické měření - komplexní pozemkové úpravy, jednoduché pozemkové úpravy - tvorba digitální katastrální mapy - digitální mapování - digitální technické mapy - výkony inženýrské geodézie - výstavba dálnic, měření pro správce inženýrských ...

Montáž, opravy, revize: - hromosvody.

Práce: - malířské - natěračské - lakýrnické.