ITO TOCAUER s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Interiérové projekty: - designový návrh interiéru. Rekonstrukční práce: - rekonstrukce - zednické, podlahářské, topenářské, truhlářské, elektroinstalační a vodoinstalační práce.

Prodej, montáž: - parkety - koberce - PVC - dveře - terasy - dřevo - kompozitní materiál. Podlahářské práce: - podlahy od A po Z.

Kovošrot. Výkup, zpracování: - kovový odpad. Zemní a výkopové práce.

Pronájem, půjčovna, půjčování: - montážní (vysokozdvižné) plošiny pro (klempíře, malíře, štukatéry, montážníky konstrukcí) T148 MP 27, Š706 MP 20, Multicar. Práce: - výškové - montážní - opravy fasád a střech, nátěry - mytí skleněných výplní na nepřístupných místech - ořezy, kácení stromů. Prodej: - materiál na výrobu ...

Výroba: - kuchyňské linky - nábytek do obchodů - interiéry kanceláří - dveře a schodiště z masivu.

Truhlářství, podlahářství. Dodávka, montáže: - terasy z kompozitního materiálu Twinson od firmy Deceuninck - interiérové dveře Sapeli, Portadoors. Prodej: - podlahové krytiny. Výhradně pro PMP Renova.

Prodej, montáž: - plovoucí podlahy laminátové, dřevěné a korkové - mozaiky, vlysy - prkenné podlahy - renovace starých parket - PVC podlahy.

Pomocné práce, úklidy po stavbách, výkopové práce, demolice bez strojů.

Práce: - malířské - natěračské.

Zemní práce. Výkopové práce. Demolice staveb.

Projekce, montáž, servis, rekonstrukce: - elektroinstalace - elektrické vytápění - osvětlení. Prodej: - elektroinstalační materiál.

Tesařství, tesařské práce: - speciální bednění betonových konstrukcí - dřevostaveb všeho druhu - pokrývačské a klempířsé práce

Výroba: - stroje a zařízení pro různá hospodářská odvětví - kovové konstrukce, kotlů, těles a kontejnerů Zámečnictví - strojní zámečnické práce

Služby: - tesařské - klempířské - pokrývačské - rekonstrukce

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské Prodej střešních tašek Tondach.

Kovovýroba. Zámečnické, klempířské a pokrývačské práce.

Stavební firma: - rekonstrukce a modernizace staveb - výstavba rodinných domů na klíč - izolace proti vlhkosti - střešní nástavby a vestavby. Prodej, montáž: - obklady, dlažby - čedičová dlažba.

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské.

Kovovýroba, výroba, montáž, prodej: - ocelové konstrukce. Řemeslnické práce: - zámečnické - svářečské.

Montáž: - sádrokartony - podlahy. Stavební práce.

Výroba, kovovýroba, montáž, servis: - vybavení hřišť - nosným programem společnosti je výroba scate - boardových U-ramp a jejich příslušenství - skateboardové dráhy, rampy, Spine ramp, Jump ramp, Fun Box, Piramida, Wall Ramp. Řemeslnické práce: - zámečnické.

Výškové práce: Čistění, opravy a nátěry okapů, montáže zábran proti holubům, opravy balkónů, montáž reklam, opravy střech, opravy fasád, nátěry.

Zednické a stavební dokončovací práce lehčího druhu: - veškeré práce navazující na hrubou stavbu, rekonstrukce a revitalizace interiéru, ať už v ložnici či koupelně, od podlahy po strop. - montáž sádrokartonu, pokládka dlažby, malířské práce, obklady, fasády a mnoho dalšího.