ITO TOCAUER s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Izolatérství, izolatérské práce: - tepelné izolace potrubí a těles - snímatelné izolace ventilů a přírub.

Autoškola. Tesařství: - střešní práce - rekonstrukce starších staveb - dřevovýroba - dřevostavby - opravy a renovace starého nábytku.

Montáž: - zateplovací systémy. - malířské práce včetně nátěrů fasád.

Provádí: - stavební klempířské práce - pokrývačské práce - ploché střechy a hydroizolace - montáže.

Truhlářství. Výroba: - nábytek na zakázku - kuchyňské linky - schodiště. Repase, renovace: - dveře, vrata, pergoly, garážové stání.

Řemeslo, práce: - instalatér, voda - topenář, topení - plynař, plyn.

Řemeslo: - topenář, topení - vodař, voda - plynař, plyn.

Polo Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské. Montáž a opravy plynových zařízení. Revize a zkoušky plynových zařízení.

Truhlářství: - repliky a repase dřevěných oken a dveří, špaletová okna, dřevěné dveře, protipožární dveře.

Kovovýroba Práce: - zámečnické, zámečník.

Truhlářství. Zakázková výroba z masivu: -dveře vč.zárubní - interiérové, vchodové -garážová vrata -schodiště, schody -přístřešky, pergoly, altány, -lavice -ploty. Pilařská výroba.

Elektromontáže, opravy: - bytové a průmyslové rozvody - opravy elektro nářadí a spotřebičů - kompletní udržba domů a objektů - revize.

Práce: - klempířské práce - pokrývačské práce - tesařské práce - opravy střech - pokrývání střech. Výroba: - americké okapové systémy. Půjčovna, pronájem, půjčování, montáž: - rámové stavební lešení SPRINT 0, 75.

Služby: - malířské a natěračské práce.

Práce, řemeslo: - vodoinstalace, ústřední topení, podlahové topení, plynofikace domovní a průmyslové, rekonstrukce kotelen.

Truhlářství FAMILA Výroba: - nábytek na zakázku - obývací stěny - schodiště.

Zemní a výkopové práce. Demolice budov včetně základů. Regulace a čištění vodních toků i nádrží. Kácení a likvidace starých stromů včetně vytrhání pařezů, vyžínání křovin a travních porostů i mnoho dalších.

Kominické práce a stavby komínových systémů.

Výroba, prodej, E-shop: - nábytek na míru - školní nábytek, nábytek pro počítačové učebny, odborné a jazykové učebny, vybavení kabinetů a šaten. Truhlářské práce.

Elektromontáže Spanel: - elektromontáže do 1000V - bytová výstavba - průmyslové haly - veřejné osvětlen.

Výroba, prodej: - nábytek z lamina - kuchyňské linky - sektorový nábytek - obývací stěny - bytové doplňky.

Stolařská výroba. Výroba, dřevovýroba, prodej: - okna, oken - dveře - nábytek. Řemeslnické práce: - stolařské - truhlářské. Výkup a opravy palet.

Tesařství: - výroba a montáž krovů - rekonstrukce a výměna krovů. Pokrývačství. Klempířství. Podhledy. Práce ve výškách horolezeckou technikou.

Výroba, prodej, montáž: - dveře - podlahy - nábytek.