ITO TOCAUER s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Kompletní realizace topení, voda plyn pro rodinné domy, panelové byty, jádra, oprava a výměna plynových spotřebičů, vodovodních baterií.

Výroba, montáž: - nerezové potrubí a nádrže. Zámečnictví. Nerez výroba na zakázky. Zařízení pro gastro provozy (stoly, digestoře, atypické dřezy). Svařování nerezové oceli metodou TIG. Ocelové konstrukce.

Zateplování: - montované haly. Dodávka: - stavební systémy HARD, KORD, DORD, ASTRON, ZAMIL STEEL. Výroba, dodávky a montáže: - ocelové konstrukce HARD, KORD a DORD. Montáže: - střešní pláště.

Zemní výkopové práce. Práce v těžko dosptupných terénech. Oprava a údržba: - vodní toky - potoky.

-Velkoobchod a maloobchod Natěračství Truhlářství, podlahářství Hostinská činnost

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce

Lakýrnické práce. Povrchové úpravy materialu metelickými barvami. Restauratorské práce - opravy novostaveb interiér, exteriér, fasády.

Klempířství – Pokrývačství JaNaŠ - klempířské práce - pokrývačské práce.

Stavební projekce. Zajištění průzkumných a geodetických prací.

Prodej, výroba: - nábytek český, polský. Prodej: - nábytkové kování.

Kominické práce. Kamnářské práce. Pobočka: - Adolfovice 99 - tel.:584401839.

Interiérové studio. Výroba: - nábytek. Truhlářské, stolařské práce.

Drobná stavební činnost, úprava zeleně, úklidové služby, údržba nemovitostí. Ruční mytí vozidel. Pneuservis.

Montáž, oprava: - elektrické zařízení. Projektová činnost ve výstavbě.

Služby: - vodoinstalatérské - plynařské.

Stavební činnost. Výstavba: - pozemní a vodohospodářské stavby. Kanalizace. Demolice. Rekultivace. Silnice. Mosty. Objekty na vodních tocích. Regulace, revitalizace vodních toků.

Základním předmětem podnikání: - kovoobrábění - zámečnictví, nástrojařství - výroba strojů a zařízení pro všeobecné účely - maloobchod provozovaný mimo řádné provozovny - výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků.

Sklenářství. Sklenářské práce.

Maloobchodní prodej: - koberce - podlahové krytiny: - PVC, linoleum - plovoucí podlahy - parkety, mozaiky, korek - bytový textil: - záclony, závěsy - dekorační a potahové látky - tapety - garnyže - polštáře, přikrývky, deky. Pokládka, podlahářské práce. Sídlo společnosti: - Teslova 873/2, Ostrava - ...

Kovošrot. Výkup, zpracování: - kovový odpad. Zemní a výkopové práce.

Stolařství, truhlářství. Výroba: - nábytek - kuchyňské linky - skříně.

Stavební práce: - rekonstrukce staveb - koupelny - půdní vestavby - sádrokartony - obklady, dlažby - plovoucí podlahy - sanační systémy - sanace vlhkého zdiva.

Geologické i zeměměřičské práce, průzkumy, sanace a rekultivace. Soudně znalecké posudky. Sídlo firmy: - Na Sídlišti 820, Zlaté Hory.