Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Martin Vítek se specializuje na výrobu kuchyňských linek, interiérových dveří, vestavných skříní, postelí a schodů.

Elektro Olomouc je dodavatel osvětlení, elektrických topných systému a elektroinstalací.

Zemní a výkopové práce, Sdružení Bartoš, Suchý-Olomouc. Zemní a výkopové práce: -3x UNC -3x traktorbagr -1x kolový otočný bagr, 19 tun.+bourací kladivo Furukava. Autodoprava Tatra 815.

Robert Žajgla se specializuje na poskytování komplexních instalatérských služeb pro domácnosti i firmy. Zajišťujeme montáž nových vodovodních rozvodů, opravy netěsností a výměnu starých trubek. Instalujeme a servisujeme topné systémy, včetně kotlů, radiátorů a podlahového vytápění. Poskytujeme čištění a opravy kanalizačních potrubí, ...

Nátěry - okna - dveře - zárubně - ocelové konstrukce - člen Cechu malířů a lakýrníků ČR Malování - byty - kanceláře - venkovní fasády - člen Cechu malířů a lakýrníků ČR Tapetářské práce Úklidové práce Výškové práce

Firma GeoLeho se zabývá sestavením geometrických plánů, vytyčováním hranic pozemků a inženýrskou geodezií.

Společnost DOKA-IZOL spol. s r.o.se jak již napovídá její název plně věnuje problematice tepelných a zvukových izolací. Provádíme zateplení šikmých střech, podlah, stropních konstrukcí a také stěn a dvouplášťových střech. Dále mezi naše služby patří termovizní snímkování budov a následné vypracování tepelně technického auditu, montáž ...

Firma Kolora Olomouc provádí čištění a nátěry střech a fasád v Olomouci.

Firma se zabývá prodejem, instalací a servisem teplených čerpadel. Zajistí montáž solárních panelů pro ohřev vody, instalaci a servis podlahového topení.

Profesionální výškové práce v České a Slovenské republice. Firma provádí nátěry stožárových konstrukcí, přípravné práce a čištění stožárů. Montáže, revize a kontroly na stožárech všech napětí.

Firma provádí výškové práce zejména Olomoucku, ale také v rámci celého JM kraje. Zajistí rizikové kácení a ořez stromů, mytí oken, instalace zábran proti ptactvu, opravy střech a okapů, demolice, nátěry střech a fasád.

Dodávka, montáž, prodej: - podlahy, dveře. Vzorková prodejna. Podlahy: - koberce - linoleum - vinylové podlahoviny - antistatické podlahoviny - plovoucí podlahy. Dveře: - bezpečnostní - protipožární - interiérové.

Firma se zabývá návrhem y výrobou interiérového nábytku. Nábytek vyrábí z lamina i masivu.

Prodej, realizace, pokládka: - podlahové krytiny - plovoucí podlahy - marmolea - PVC - korkové podlahy Podlahářské práce.

Společnost MO betony s.r.o. zajišťuje lití základových desek a podlah z betonu.

Zateplování budov na klíč Půjčovny - rámová, pojízdná a prostorová lešenímontáž, demontáž a dopravu lešení na stavbu

Kontejnerová doprava Demolice Práce traktobagrem a nakladačem - terénní úpravy - cesty, chodníky, parkoviště, bazény, studny

Služby: - silnoproudé rozvody - domovní a bytové el. instalace - el. instalace nebytových objektů a prostor - el. topné systémy (podlahové, přímotopné, akumulační topení) - elektromontáže - veškeré elektro práce do 1000 V - montáž osvětlení - opravy a revize - zprostředkování revizních služeb

Malířské a natěračské práce. Renovace interiérových dveří. Renovace interiérových barevných maleb. Nátěry fasád.

Stavební firma: - novostavby - opravy budov - rekonstrukce objektů - modernizace - zateplování - sádrokartony - stolařská, zámečnická výroba - protipožární uzávěry - inženýrská činnost - správa nemovitostí.

Zabýváme se činností v oblasti stavebních a výškových prací. V rámci stavebních prací nabízíme např. výstavbu RD, realizaci sádrokartonů, rekonstrukce bytů a bytových jader, realizaci vnitřních omítek, pokládku obkladů a dlažeb, a další. Současně zajišťujeme také další služby týkající se staveb - elektroinstalace, vodoinstalace. Dále provádíme ...

JPM parket Olomouc s.r.o. se zaměřuje na prodej a pokládku různých druhů podlah, renovaci podlah a půjčovnu brusek.

Společnost NEVAMONTEX s.r.o. realizuje vodoinstalatérské a topenářské práce.

Demolice menších rozměrů Zemní a výkopové práce - terénní úpravy - výkopy kanalizací, inženýrských sítí, bazénů

Interiéry Tromex se zabývají návrhem a realizací interiérů. Provádí truhlářské a čalounické práce. Dodávka a realizace italských keramických obkladů a dlažeb.