Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Společnost BullMarc Stavby, s.r.o. byla založena v roce 2004 a nabízí realizaci obkladů a pokládání dlažeb. Sledujeme nejnovější trendy a při své práci využíváme nové technologie i staré dobré kvalitní postupy. Jsme perfekcionisté a rádi si s prací hrajeme, aby výsledek byl co nejlepší. Naše firma, BullMarc Stavby, s.r.o., se specializuje ...

Plošiny Smékal je dynamická firma, která se specializuje na pronájem výškové techniky a služby. Od svého založení v roce 1990 si firma vybudovala silnou pozici na trhu a nabízí široký sortiment služeb: - Montážní plošiny: K dispozici jsou plošiny s dosahem až 20, 21, 27, a 35 metrů, což umožňuje práci ve výškách na různých typech projektů. ...

Úředně oprávněný zeměměřič provádí: - geometrické plány pro zaměření rodinných domů, průmyslových budov, hypoteční úvěry - geometrické plány pro rozdělení pozemků - vytyčení hranice pozemků - upřesnění hranice pozemků - geometrické plány pro věcná břemena - polohopisné a výškopisné plány - vytyčení staveb - zaměření inženýrských sítí

Poskytujeme komplexní řešení v oblasti elektroinstalací a elektromontáží, jak pro soukromé klienty, tak i pro firmy. Naše služby jsou založeny na dlouholetých zkušenostech, odbornosti a individuálním přístupu k potřebám každého zákazníka. Nabízíme širokou škálu služeb včetně elektroinstalací a elektromontáží (silnoproud a slaboproud), instalace ...

Výroba: -dřevěné modely -pryskyřicové modely -kovové modely -hliníkové odlitky -odlitky z oceli a tvárné litiny -formy pro výrobu gumových produktů, plastů a skla -truhlářská - dveře, výlohy, dělící stěny, kuchyně, ložnice, kancelářský nábytek.

Strojírenská výroba: - obrábění - zámečnická výroba - povrchové úpravy

Dodávka, montáž: - plynové a elektrické vytápění - kotelny - klimatizace a vzduchotechnika - rekonstrukce zdrojů tepla - meření a regulace. Projekční činnost. Elektromontáže. Solární systémy a tepelná čerpadla.

Ondřej Dostál se zaměřuje na truhlářskou práci, výrobu kuchyňských linek, nábytku do domácností i kanceláří v Olomouci a jeho okolí.

Společnost UNIVENTA TZB s.r.o. z Olomouce se specializuje na stropní chlazení a topení, podlahové a stěnové vytápění.

Firma zajišťuje efektivní, účinnou a dlouhodobou sanaci zdiva.

Stolařská výroba z masivu na zakázku: - dveře, okna, prosklené stěny, schodiště - zárubně - zábradlí - skříně - kuchyně - interiéry - stoly. Zpracování umělého kamene - Korian, Hanex, Hi-macc.

Společnost BV Bau, s.r.o. má činnost podnikání: - provádění staveb - dokončovací stavební práce - pronájem a půjčování věcí movitých - zemní práce - výkop a pokládka kanalizace - betonářské práce.

Výroba, montáž: - schodiště - schodišťové konstrukce

Kamenictví zajišťuje žulových hrobů a pomníků. Renovace starých hrobů. Výroba keramických fotografií. Prodej doplňků na hroby. možnost zakoupení skladových žulových pomníků.

Firma provádí instalatérské práce v Olomouci a okolí.

Kamenictví Tomáš Hořínek nabízí zakázkové zpracování kamene. Na základě vaší představy vytvoříme návrh, vybereme materiál a poté realizujeme.

Kamenictví Petr Švardala se sídlem v Olomouci se zabývá výrobou kamenických produktů jak pro exteriéry, tak interiéry. Vyrábíme kamenné pracovní a umyvadlové desky, obklady krbů, schody a schodiště, parapety, dlažbu či také grilovací desky.

Společnost MM SofiBau GmbH s.r.o. provádí veškeré stavební a zednické práce, od stavby RD na klíč až po rekonstrukce a přestavba domu.

Firma Podlahářství Oldřich Nevařil se sídlem v obci Příkazy v okrese Olomouc se dlouhodobě věnuje tesařským a podlahářským pracem. Poskytujeme podlahářské práce, včetně pokládky, zapravení i renovace podlahové krytiny. Zabýváme se pokládkou plovoucí, vinylové i korkové podlahy, PVC, parket i koberců. Nabízíme renovace, broušení a lakování ...

Společnost Alpha construct s.r.o. nabízí služby i v oboru kovovýroby, stavebnictví, elektroinstalací.

Stavební firma pana Lukáše Smékala s centrálou v Olomouckém kraji, s realizacemi po celé ČR i v zahraničí, poskytuje svým zákazníkům širokou škálu stavebních prací. Zaměřujeme se na rekonstrukce domů, bytů, koupelen, zateplování domů, termofasády, obklady a dlažby, zemní práce a další stavební činnosti. Provádíme komplexní stavební činnost, a ...

Výroba: - celoskleněné dveře - posuvné systémy - kování.

Výstavba dřevostaveb, rekreačních staveb, kanadských domů i tesařskými pracemi. Dřevostavby jsou realizovány kompletně, tedy i s návrhy a projekcí a financováním. Pracujeme na území celé České republiky, i na Slovensku a v okolních státech. Jsme spolehlivá firma s precizně a rychle odvedenou práci.

Obrábění a zámečnictví svařence, výpalky a řezání stavba stroj, strojních částí modernizace a přestavba strojů