ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Práce ve výškách, rizikové kácení stromů, montáž hromosvodů, ochrany proti holubům, ochrana proti ptactvu, zednické práce, zednictví, čištění okapů, mytí oken

Zakázkové zámečnictví: - bezpečnostní ozdobné mříže - vrata, brány - ploty - balkónové a schodišťové zábradlí - krbové soupravy.

Realizace dětských pokojíčků, výzdoba mateřských školek, ordinací dětských lékařů, dětských koutků ve fitcentrech apod.

Klempířství, pokrývačství, izolatérství. Střechy - všechny typy.

Kovářská a zámečnická výroba, montáž - svařované a kované ploty - bezpečnostní a okrasné mříže - vrata i posuvná s ovládáním - krbové nářadí a příslušenství - svícny, plastiky, zábradlí - schodiště.

Výroba nábytku na zakázku: - kancelářský nábytek - vestavěné skříně - obývací stěny - postele - stoly - kuchyňské linky - nábytek pro školy. Renovace: - starý nábytek.

Tesařství: - pergoly - treláže - altány.

Zednictví, zednické práce: - rekonstrukce bytových jader - koupelny.

Podlahářský servis: - vyrovnání podkladů - pokládka veškerých dřevěných podlah - renovací dřevěných podlah - plovoucí podlahy, lina, PVC, koberců, korků. Konzultace, zaměření, kalkulace zdarma.

Vzorková prodejna: -laminátové, dřevěné podlahy -PVC -marmolea -dveře SAPELI -kování.

Zednické, vodoinstalatérské, topenářské, plynařské práce. Výroba: - čistírny odpadních vod vodohospodářských a ekologických zařízení. Dodávka: - kotle na vytápění biomasou - solární systémy - teplovodní krby - realizace bytových jader.

Zednické práce: - obklady a dlažby - rekonstrukce bytových jader - rekonstrukce a výstavba rodinných domů - zateplení fasád - omítky, fasádní omítky - montáž sádrokartonu.

Mark House Výstavba: - dřevostavby - sruby - nízkoenergetické domy. Tesařské práce.

Betonárna: Olomouc, Hněvotín, Mohelnice, Lipník nad Bečvou. Výroba, prodej: -beton -betonové směsi -doprava betonové směsi.

Práce: - plynařské, topenářské - montáž domovních a průmyslových plynoinstalací - dodání materiálů a plynových spotřebičů - záruční a pozáruční servis plynových kotlů - revize a zkoušky plynoinstalací.

Práce: - instalatérské - topenářské - obkladačské - drobné stavební.

Stolař, stolařství. Výroba: -nábytek -okna -dveře -sauny -formy pro betonářský průmysl.

Tesařství, tesařské práce: -zhotovení a oprava krovů -záklop střech desky-palubky -šalování a zaměřování základů včetně betonáže -šalování schodišť. Stolařství - výroba z masivu, z lamina: -kuchyňské linky -veškerá výroba nábytku na zakázku.

Stolařství. Výroba, prodej: -nábytek.

Zámečnické práce: - zábradlí, schody, mříže - konstrukce - svářečské práce - kácení stromů, údržba zeleně.

Práce: - kominické práce - čištění komínů - čištění kouřovodů a spotřebičů paliv - měření účinnosti malých zdrojů do 200kW - výchozí revize spalinových cest - kontrola spalinových cest NV č.91/2010 - vložkování komínů.

Výškové práce. Služby: - pokrývačství - zednictví - zámečnictví - klempířství - natěračství - hydroizolace - zateplování.

Výstavba dřevostaveb: - tesařství - srubové rodinné domky - zahradní domky - chaty.

Zednické a obkladačské práce: - rodinné domy (hrubé stavby, zateplení, omítky) - komíny Schiedel - rekonstrukce koupelen v rodinných domech.

Provádí: - stolařské práce - truhlářské práce - dřevěné obaly (krabice, bedny).