Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Truhlářství TM Truhlářské práce. Výroba: -střechy -střešní okna -pergoly, altány -šalování schodiště -podbytí římsy -interiérový nábytek -schodiště -vestavěné skříně -bytové doplňky -plovoucí podlahy.

ROBET design s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu schodišť a zábradlí, bran a oplocení, skleněných dveří, příček a stěn, pergol a mnoho dalšího.

Truhlářství. Výroba: - vnitřní a venkovní dveře a zárubně z masivu i atypické - celodřevěná schodiště - okna - nábytek.

Obkladačské práce. Rekonstrukce koupelen, rekonstrukce bytových jader. Montáž sádrokartonů. Pokládka veškerých druhů kamenických obkladů, dlažeb betonových a dlažeb z přírodního materiálu.

Martin Kvapilík se zaměřuje na kominictví, kontroly spalinových cest, vložkování, montáže vícevrstvých komínů a čištění.

Elektro Minář s.r.o. se zaměřuje na montáž a servis fotovoltaických elektráren, kamerových a zabezpečovacích systémů a na elektroinstalace a revize.

Elektro Beránek s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalace, fotovoltaické elektrárny, zabezpečovací systémy a systémy pro chytrou domácnost.

Adam Kopka se zaměřuje na čištění komínů, kominictví, vložkování a další s tím související služby.

Společnost MASTR stroje s.r.o. nabízí zemní práce, stavební činnost a autodopravu. Zajistíme zemní práce od pronájmu stroje s obsluhou pro vaši stavbu, až po kompletní realizace. Realizujeme stavební práce menšího rozsahu. Kontejnerová doprava, odvoz sutí, výkopových materiálů, objemného odpadu včetně zajištění uložení odpadu dle druhu na ...

Protipožární ochrana staveb: -protipožární nátěry, nástřiky a obklady ocelových -protipožární okna a dveře -kabelové ucpávky, kanály, podhledy. Provádí: -hydroizolace a sanace betonových konstrukcí -vysoušení, izolace. Stavby: -drobné stavební úpravy.

Aleš Stehlíček se zaměřuje na zámečnictví, nástrojářství a výrobu vrat, bran, zábradlí a schodů.

Stavební firma: -kompletní dodávky stavebních a interiérových prací na klíč -rekonstrukce -lité samonivelační potěry. Řemeslo: -zedník, obkladač, tesař, instalatér -malíř, natěrač, izolatér, montáž sádrokartonu, podlahář, stolař, zámečník.

Společnost Štefan Gábor se specializuje dláždění chodníků, vjezdů, okrasných a dekorativních povrchů, dlažby kolem bazénů a parkovišť z jakýchkoliv materiálů včetně dodávky, odvozu a likvidace všech odpadů kontejnerovou přepravou.

Zemní a výkopové práce. Firma provádí výkopy jezírek, bazénů, inženýrských sítí, základů apod. Přistavení kontejneru na odpad, odvoz suti a dopadu.

Zednické práce, rekonstrukce, sádrokartonářské práce, zateplování fasád, ploty, instalatérské práce, výkopové práce, malířské práce.

Společnost Jan Růžička se specializuje na podlahářské práce. Poskytujeme také zednické a izolační práce, renovace oken a dveří. Pokládka podlah: - PVC podlahy - vinylové podlahy - dřevěné podlahy - korkové podlahy - pryžové podlahy - laminátové podlahy - lité a anhydritové podlahy. Naleznete nás na adrese Schweitzerova 538, Olomouc.

Instalatérství Řemeslo: - instalatér - topenář - plynař.

Společnost Elektropráce Spáčil s.r.o. provádí stavební a elektromontážní práce. Zabýváme se širokým okruhem činností, které zahrnují kompletní realizaci rodinných domů na klíč, výstavbu výrobních a průmyslových hal, či revitalizaci panelových domů. Dále nabízíme montáže a servis slaboproudých, silnoproudých nebo inteligentních elektroinstalací. ...

Koupelnové studio Olomouc. Prodej: -obklady, dlažby, -sanitární keramika, Duravit.Keramag Design, Villeroy Boch -koupelnový nábytek Riho, vlastní produkce -Grohe, Hansgrohe, Steinberg, Alapi, Ronal, Riho, Duscholux, Kermi, Huppe -záruční a pozáruční servis Vlastní výroba: -nerezové odtokové kanálky pro sprchy -nerezová ...

Radek Krejčíř se zaměřuje na geodetické a zeměměřické práce, vytyčování pozemků a staveb.

Jan Božik se zaměřuje na klempířské, tesařské, pokrývačské, izolatérské a sádrokartonářské práce.

Pokládka vinylových, laminátových a PVC podlah. Renovace a opravy podlah. Poradenství a servis.

Lukáš Indrych se zaměřuje na drobné výkopové práce a terénní úpravy minibagerem.

Vodoinstalatérství, topenářství -Opravy a údržba potřeb pro domácnost, předmětů kulturní povahy, výrobků jemné mechaniky, optických přístrojů a měřidel