SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Zasklívání lodžií a balkónů. Výroba a montáž: - ocelové a hliníkové zábradlí na panelové domy. Výškové práce. Nátěry střech a fasád.

Humanizace prostředí zdravotnických, sociálních a jiných zařízení

Výroba a dodávka: - městské mobiliáře - pergoly - dřevěné prvky - lavičky. Výroba a dodávka: - ploty.

Práce, instalace: - voda, topo, plyn - topenářské - plynoinstalaterské - vodoinstalatérské - instalatérské.

Dodávka, realizace a montáž železobetonových prefabrikovaných mostních prvků, svodidel, protihlukových stěn. Inženýrská a projekční činnost. Výroba a dodávka čerstvých betonových směsí.

Zemní práce a demolice. Recyklace stavebního odpadu. Drcení, třídení kamene.

Prodej, montáž, opravy, servis - satelitní komponenty - antény - příslušenství, konzole a držáky - set top boxy Řemesla, služby - výškové práce Montáž - elektronické zabezpečovací zařízení

Řemesla, služby, montáže, opravy, servis, revize - elektroinstalační práce Revize - hromosvody - elektrospotřebiče Rekonstrukce bytových jader na klíč

Výroba, montáž, opravy, servis - převodové skříně Řemesla, služby - zámečnické práce - kovoobrábění - lisování, děrování Generální opravy - obráběcí stroje

Opravy, servis: - osobní, dodávková vozidla - motorky - veteráni - zahradní technika. Práce: - zámečnické - svářečské - klempířské - topenářské.

Montáž, instalace, rozvod, oprava, dodávka: - voda, topení, plyn.

Malířské, natěračské práce: - dekorační techniky - tapetářské, omítkářské práce - opravy fasád - štukové výzdoba - rekonstrukce dřevěných oken, dveří.

Montáž: - sádrokartonové příčky - sádrokarton - výplně otvorů - fotovoltaické elektrárny, panely. -BOZP -engeneering

Podlahářství: - pokládka, renovace parket, broušení - montáž, dodávka plovoucích podlah - bytové, kancelářské koberce - dodávka a montáž PVC a Vinylových podlah

Montáž, oprava, údržba, realizace: - elektrická zařízení - elektrozařízení. Montáž: - hromosvody. Projekce a revize.

Práce: - stavební práce - rekonstrukce, revitalizace - práce ve výškách - pokrývačské práce - střešní práce - výškové práce. Zámečnické práce: - výroba zámků a kování. Předpovrchové a povrchové úpravy kovů: - tryskání, odmašťování kovů, práškové lakování KOMAXIT

Klempířství a oprava karoserií

Elektroinstalatérské práce: - elektroinstalace a rekonstrukce rodinných domů a bytů - pokládka el. podlahového vytápění pod dlažby a plovoucí podlahy - průmyslové elektroinstalace - výměny rozvaděčů v bytech - sádrokartonové stropy, příčky - minerální kazetové stropy.

Výroba - zábradlí Kovářské a zámečnické práce - nože

Autodoprava, doprava: - vnitrostátní a mezinárodní autodoprava - jeřábnické práce. Opravy: - automobily.

Kamenosochařství. Zhotovení a restaurování kamenných prvků a soch. Výroba: - rotační tělesa – vázy, urny, kužely. Nápisy na pomník - zlacení, stříbření. Osazování obkladů a dlažeb. Profilové práce v pískovci. Opravy přírodního kamene. Soustružení pískovce a mramoru.