ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Opravy, repase, revize, výkup, prodej: - transformátory. Práce: - svařování elektrovodných materiálů. Zkoušky pracovních a ochranných pomůcek: - dielektrické rukavice - zkoušečky VN - vypínací tyče - záchranné háky - elektrická pevnost izolovaných plošin.

Komplexní dodávka a montáž: - výstavba, rekonstrukce a opravy rozvodných energetických zařízení - technologická montáž (distribuční rozvodny vysokého napětí a velmi vysokého napětí, distribuční trafostanice). Speciální autodoprava. Kompletace kioskových trafostanic. Opravy a likvidace: - distribuční transformátory.

SEZAKO PŘEROV s.r.o. je společnost zajišťující především výstavbu technologických linek, servis drtící a třídicí techniky. Opravujeme stroje jako jsou kuželové a čelisťové drtiče, vibrační třídiče. Mimoto realizujeme všechny práce související s výrobou v kamenolomech jak v České republice, tak i v zahraničí. V našich bohatě vybavených halách se ...

Ve společnosti KH montáž provádíme rekonstrukce a montáže šikmých a plochých střech z lehké plechové střešní krytiny především v okresech Prostějov, Přerov, Olomouc, Kroměříž. Jsme prodejci plechové střešní krytiny - na prodej je plechová střešní krytina růžně tvarově odlišná, možnost výběru je z široké škály barev. Naší předností je krátká ...

Instalace topení plyn - ITP s.r.o. se zaměřuje na prodej tepelné techniky, kotlů, radiátorů, sprchových koutů a provádí plynařské, topenářské a instalatérské práce.

Topenářské, plynoinstalační a vodoinstalační práce.

Sklenářství Salaj Vinary Služby: - sklenářství - zasklívání oken, dveří - rámování obrazů. Výroba: - termoizolační dvojskla - celoskleněné dveře, sprchové kouty.

Oprava, údržba, montáž, revize, prodej: - elektroinstalace staveb - napájecí a provozní rozvody silnoproudu - světla, světelné technika - osvětlovací soustavy vnitřního i venkovního umělého osvětlení - zabezpečovací technika.

Firma Vladimíra Jandy se sídlem v Přerově se zabývá rekonstrukcemi staveb, opravami fasád a zateplením budov, půdními vestavbami a také rekonstrukcemi bytových jader. Dále svým zákazníkům nabízíme zednické, tesařské, malířské a natěračské práce. Nabízená činnost: Stavební rekonstrukce a modernizace: - byty - bytová jádra - půdní ...

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - dveře - ploty - pergoly Pokládka podlah.

Dřevostavby Stavební práce Kompletní stavební činnost

Dodávka, montáž a servis, prodej: - elektrická zabezpečovací signalizace - elektroinstalační materiál - elektroinstalace veřejného osvětlení Elektroinstalační práce Opravy a údržba - elektroinstalace veřejného osvětlení.

Společnost provozuje geodetickou kancelář.

PODLAHY a INTERIERY. Prodej, montáž: - plovoucí podlahy - laminátové podlahy - korkové a dřevěné podlahy - vinylové podlahy - PVC - novilon - koberce - čistící zóny - interiérové dveře.

Petr Hapala provádí revize el. zařízení

Autovrakoviště. Výkup: - osobní a nákladní autovraky - cena dle roku výroby a stavu. Služby: - odvoz, odtah autovraků do 16t - ekologická likvidace osobních a nákladních vozidel zdarma. Prodej. - použité náhradní díly. Kontejnerová přeprava, doprava. Výkopové, zemní práce a jeřábnícké práce: - CASE 435 3, 5t - JCB 8025 2, 7t ...

Zemní a výkopové práce, výstavba inženýrských sítí, nakládání a převoz zeminy, zpevňování ploch, stavba chodníků, úprava terénu, hloubení základů, výkopy pro bazény, výkopy základů rodinných domů, skrývka ornice, rovnání terénů.

Martin Čapík se zaměřuje na rizikové kácení stromů, ošetření, ořezy, směrování a likvidaci dřevní hmoty a na další výškové práce - čištění střech, fasád, okapů, umývání výloh, oken a mnoho dalšího.

ToGo reconstruction s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalační práce, rekonstrukce, zednické práce, stavební úpravy, montáž bazénu, úklidové práce a tepování.

Komplet elektro s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalační práce, kamerové systémy, revize a mnoho dalšího.

Techcloud s.r.o. se zaměřuje na automatizaci výrobních procesů, kamerové a zabezpečovací systémy, datové sítě a automatizaci domácností - inteligentní dům.

ASRON-STAV.cz, s.r.o. se zaměřuje na zemní a stavební práce, demolice, autodopravu, ocelové konstrukce a tvorbu stavebních rozpočtů.

čistírny odpadních vod vsakovací systémy retenční nádrže elektroinstalace silnoproudá elektroinstalace zabezpečovací systémy - EZS tepelná čerpadla kanalizace

Firma Rudolf Malina působí již od roku 2003 a zaměřuje se na stavební práce. Zařídíme Vám vše od rekonstrukce bytových jader až po zateplení budov. Další naší specializací jsou plastová i hliníková okna a také interiérové dveře. Prodej, montáž, servis, oprava: - kvalitní okna a dveře - plastová okna, dveře - okna hliníková, dveře - dřevěná ...