Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
KM servis Prodej, montáž a půjčovna: - dopravní značení - mobilní semafory. Prodej a montáž: - dopravní zrcadla. Zemní práce: - řezání asfaltu a betonu - zemní protlaky pod komunikacemi do průměru až 600mm.

Topas Elektro Elektroinstalační práce: - opravy, rekonstrukce, údržba - návrhy a realizace rozvodů - elektromontáže v bytových jádrech, rodinných domech atd.

Výroba, zakázkové truhlářství: - nábytek - skříně - postele - stoly, židle - dveře (interiérové, vchodové) - ozdobné ploty - schodiště - terasy + balkónové oplocení.

Stavební práce: - zednické práce - obkladačské práce - rekonstrukce domů - sádrokartonářské práce - zateplování domů - montáž plastových oken a dveří.

Práce: - klempířské. Montáž: - hromosvody.

Tesařské práce. Zemní práce a demolice. Montáže sádrokartonů.

Stolařství. Výroba na zakázku: - nábytek - dveře, okna - repliky starožitného nábytku - kuchyňské linky - vybavení bytů - schodiště - pergoly.

Práce: - malířské, malíř - natěračské, natěrač.

Stavební firma. Práce: - zednické, zednictví - malířské, malířství - natěračské, natěračství.

Malířské a natěračské práce. Hodinový manžel.

Brend.cz Dodávka, vývoj: -software, hardware -IT technologie. Dodávka, montáže, instalace: -satelitní komplety -kamerové systémy -řídicí systémy pro technologické procesy.

Truhlářství. Výroba na zakázku: -dveře -schody a zábradlí -kuchyňské linky -nábytek a bytové doplňky -plotové díly -pergoly -obklady stěn a stropů -zahradní domky -myslivecká zařízení-posedy.

Topenářské práce, topenář.

Práce: - klempířské - pokrývačské.

Práce: -obkladačské -dlaždické.

Tesařské práce. Stavba: - výtahy a vrátky. Montáže, demontáže a pronájem lešení.

Občanské a průmyslové stavby. Rekonstrukce staveb. Montáž ocelových konstrukcí. Zámečnické práce. Montáž sádrokartonů a podhledů.

E-projekt. Projekce elektro: - silnoproudá elektrotechnika.

Kompletní elektroinstalační práce. Elektromontáže. Elektrorevize.

Domovní instalatérské práce včetně projekce: -vodoinstalační - údržba vodoinstalace, odpadů -topenářské - dodávka topení, kotlů -plynařské - připojení, rekonstukce domovní plynoinstalace -solární systémy.

Zámečnictví, zámečnictví strojní výroba.

Truhlářství Výroba: - okna - dveře - balkony - schody - podbití a podhledy - ploty a zábradlí - kuchyně - nábytek.

Stolařství. Výroba: - okna a sveře.