ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Prodej, opravy, montáž: - měřiče tepla. Prodej, montáž: - vodoměry - měřiče tepla a vodoměry - diagnostický servis měřičů tepla - měřiče tepla DANFOSS - frekvenční měniče DANFOSS. Rekonstrukce: - ústřední topení. Servis: - plynové kotle.

Plynoinstalační práce. Topenářské práce. Vodoinstalační práce. Montáž: - kotle i MARATOP - radiátory - potrubí.

Revize, kontroly a zkoušky vyhrazených plynových zařízení v rozsahu: - zařízení pro plnění nádob plyny - zařízení pro snižování tlaku plynů - zařízení pro rozvod plynů.

Elektromontážní a elektroinstalační práce. Revize, opravy a montáž: - elektrických zařízení - hromosvodů. Revize a zkoušky: - spotřebičů - svářecích zařízení.

Pokrývačství, klempířství. Pronájem a montáž lešení.

Vodoinstalatérské a topenářské práce.

Práce: - truhlářství - truhlářské práce na zakázku - návrhy.

Kamenictví, kamenické práce, kameník. Výroba: -mramorová mozaika -dlažba, obklady, schody, parapety, barové pulty, kuchyňské desky, solitéry, kameny do zahrad

Geodetické práce: - zaměření staveb ke kolaudaci - rozdělení pozemků - vytyčovací práce.

Úklidové práce: - pravidelný úklid firem a domácností, novostaveb, mytí oken, malířské a natěračské práce. Překladatelská činnost: - úřední překlady v němčině ( z ČJ do NJ a opačně ) s kulatým razítkem a tlumočení - běžné osobní dokumenty ( rodné, oddací, úmrtní listy, vysvědčení a pod. ) - obchodní smlouvy - pojišťovací smlouvy - ...

Truhlářské práce. Výroba: - nábytek na zakázku. Provozovna: - 8. května 900, Bludov.

Revize hromosvodů a střech. Výškové práce.

Onjasi Truhlářství, s.r.o. se nachází v centru města Zábřeh a jeho vznik byl pod názvem JOS Dřevovýroba. Pokud tedy hledáte stolařství, které vám vyrobí originální nábytek z masivu nebo dřevěné schodiště na zakázku pak jste zde správně. Díky kvalifikovaným pracovníkům jsou výrobky prováděny kvalitně a se smyslem pro detail. Realizace zajistíme ...

Montáž, opravy, instalace: -hromosvody -anténí stožáry.

Instalatérské práce, vodo, topo plyn - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce - vodovodní, kanalizační a plynové instalace - domovní přípojky vody a kanalizace - montáž podlahového topení.

Malířské a natěračské práce.

Práce: - zednické - rekonstrukce bytových jader - montáž sádrokartonu - pokládka zámkové dlažby.

Práce: - pokrývačské - tesařské - montáž, oprava střech Výroba: - pergoly, altány.

Montáž: - sádrokartonu - podhledů - tepelné izolace.

Montáž a prodej interiérových dveří (SAPELI, ADOR, Masonite), renovace dveří a pokládka plovoucích podlah.

Výstavba rodinných domů, rekonstrukce stávajících domů. Řemesla: - voda, topení - sádrokartony - zateplení fasád - tesařství, pokrývačství, klempířství.

Práce: - plynoinstalace - topenářství - vodoinstalace. Prodej: - sanitární keramika - koupelnové vybavení - kotle - hliníková otopná tělesa. Prodej: - sanitární technika - koupelnové vybavení a nábytek.