Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Služby: - elektromontáže, elektroinstalace - výroba rozvaděčů - řízení technologických procesů

Montáž: - sádrokartonové příčky, podhledy - předsazené stěny - půdní vestavby - rekonstrukce bytových jader

Zámečnictví: -kovoobrábění, frézování, vyvrtávání, soustružení, svařování -výroba schodů, zábradlí apod.

Výroba, práce: -výstavba rodinných domů -zednické práce

Činnost: - vrtné a trhací práce - zemní práce a doprava - destrukce - demolice

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -elektroinstalační materiál. Elektromontáže. Montáže: -hromosvody. Revize: -elektro. Opravy, práce: -zámečnické -elektroinstalační, elektrikářské. Údržba veřejného osvětlení. Prodej: -elektromateriál.

Práce: -pokrývačské -tesařské -sadrokartonářské.

Rekonstrukce, opravy, práce: - ploché střechy - zateplené střechy - zelené střechy - hromosvody - natěračské - foliové bazény Velkoobchod, maloobchod, prodej: - hydroizolační materiály.

Práce: -klempířské -pokrývačské.

Práce, služby: -izolace budov.

Provádíme rekonstrukce domů a bytů, půdní přestavby, zateplovací systémy, vodoinstalace, ocelové konstrukce, montáže i zámečnické a svářecké práce, topenářství, rekreační objekty.

Vyhledávání vodního pramene Vrtání nových studní Vyhloubení šachty a přípojky Osazení skruží a potrubí Prohlubování stávajících studní Dodávky čerpadel, vodáren včetně montáže Sídlo: Mezi Mosty 1793

Stavební společnost: - likvidace odpadů - demolice - demontáže - rekultivace - recyklace, drcení stavebních odpadů - domy na klíč - rekonstrukce bytů a bytových jader - montáž plastových oken - kompletní zednické práce - fasády - zateplení každého typu domu - celkové rekonstrukce budov - půdní vestavby a nástavby - kovovýroba - ...

Engineering a projektování: - plynovody, ropovody, produktovody a horkovody. Výstavba pozemních zásobníků plynu.

Topenářství Maloobchod, prodej, montáž, rekonstrukce, oprava, servis: -kotelny -ústřední topení -vodoinstalace -plyn.

Instalatérství Pokorný Práce: -instalatérské voda, topení, plyn -montáž vnitřních rozvodů vody a kanalizace -kompletní montáž ústředního vytápění z různých materiálů kov*, měď*, plast -montáž venkovních přípojek vody a kanalizace -kompletní rekonstrukce bytových jader -plynové přípojky -projektová dokumentace ...

Truhlářské práce - pouze LAMINO: - kancelářský nábytek - kuchyňské linky - vestavěné skříně - laboratorní nábytek

Profi TRUHLÁŘSTVÍ Zakázkové truhlářství. Dodávka, montáž, výroba, vybavení interiérů: -kuchyňské linky, obývací stěny, ložnice, dětské pokoje, jídelní kouty, koupelnový nábytek -obklady stěn a schodů -repliky starožitného nábytku -bytové doplňky, dřevěné zárubně a dveře -formátování dřevotřískových desek a lamina.

Výroba, kovovýroba : - kovový nábytek - zahradní nábytek Práce: - čalounické - truhlářské

Práce: -pokrývačské -klempířské. Montáž střešních konstrukcí a pokládání střešních krytin. Stavební montážní práce.

Stavební firma : - drobné stavební práce - přestavby bytových jader - obkladačské práce - přestavby a kompletní rekonstrukce půd - fasády a celé stavby od základů.

Práce, služby: -geodetické práce: -geometrické plány. -digitální modely terénu. -mapování. -účelové digitální mapy pro města, obce. -vektorizace map. Sídlo firmy: -Gen. Svobody 116 533 51 Pardubice - Rosice.

Plynoservis Pék Prodej, montáž a servis plynových zařízení. Oprava, servis: -plynové spotřebiče - karmy, plynové kotle, sporáky, topidla.

Malířské práce všeho druhu: - malování bytových prostor, kanceláří, hal a průmyslových objektů - nátěry fasád (akrylové a silikonové) - tapetování - florentské malby - stavební malby a nátěry - míchání a tónování barev. Natěračské a lakýrnické práce: - nátěry betonových a kovových konstrukcí - povrchové úpravy stěn a soklů - epoxidové ...

Demolice, odstraňování staveb a objektů. Výkup a likvidace kovových odpadů. Demontáže technologických celků, hal, konstrukcí a sil. Sběr a likvidace kovů, druhotných surovin a šrotu.