Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Instalace, oprava, servis: - elektronická zařízení - elektromontážní práce - průmyslová a domovní elektroinstalace - montáž, údržba, oprava, servis: - telekomunikační zařízení - kamerové systémy - počítačové sítě - digitální televize - slaboproudé technologie.

Strojní omítky, obkladačské práce, zateplování, rekonstrukce jader

Práce, montáž, projekce: - plynofikace - topenářské - instalaterské - zámečnické.

Činnost: - montáž a opravy vyhrazených elektrických zařízení - montáž měřidel - výroba, instalace a opravy elektronických zařízení - koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej.

Práce: - klempířské a pokrývačské - hydroizolace střech a montáž střešních oken.

Práce: - tesařské, klempířské, pokrývačské - montáž sádrokarton - chemická ochrana dřeva.

Nástřik VARIOPAINT: - koupelny - nábytek - stěny. Malířské a natěračské práce. Dokončovací stavební činnosti.

Výroba, kovovýroba, zámečnicvtí: -zámky a kování -úpravy kovů -nástroje a nářadí.

Práce: - zámečnické - topenářské - instalaterské - pokrývačské - sádrokartonářské - montáž střešních oken Velux. Rozvody, projekce, revize: - plynu, vody, topení z oceli, mědi a plastu. Výroba: - zahradní lavice - houpačky, stojany na kola, vozíky na popelnice, dvířka k plynoměrům.

Zámečnictví, výroba: - ocelové konstrukce - zámečnické výrobky - zámky a kování.

Provádění zakázkových zámečnických prací.

Provádění prací: - instalatérských - topenářských - plynařských Zajištění instalací a oprav rozvodů vody, plynu či topení.

Truhlářské, modelářské a řezbářské práce.

Montáž,instalace: -topení -plyn -voda.

Výroba, montáž, instalace, opravy a revize elektronických a elektrických zařízení. Elektrické rozvody. Výroba rozhlasových a televizních vysílačů a přístrojů pro drátovou telefonii a telegrafii. Opravy a údržba kancelářských strojů a počítačů. Výroba elektromotorů, generátorů a transformátorů.

Výroba,instalace,oprava,servis: -elektrické stroje a přístroje -elektronická zařízení. Montáž,oprava,servis,údržba: -vyhrazená elektrická zařízení. Spojovací a upevňovací materiály z oceli,nerezi,mosazi a umělé hmoty.

Montáž střešních konstrukcí a pokládání střešních krytin. Izolační práce (kromě hydroizolace). Výroba tesařská a výroba dřevostaveb včetně prvků pro montované stavby.

Práce,montáž: -plyn,plynu nízkotlak,středotlak a PB** -spotřebiče ma tuhá i plynná paliva -topné systémy v kovu,plastu a mědi -podlahové vytápění -rozvody vody v plastu i kovu -odpady.

Práce: -zednické -obkladačské.

Nabízíme: - kompletní stavby a přestavby střech - tesařské práce - pokrývačské a klempířské práce - výškové práce.

Sportservis, oprava sportovních potřeb, -lyže, vázání, brusle -výplet raket -oprava míčů Výroba klíčů, klíče, zámečnictví: -systém generálního klíče -zhotovení klíčů podle zámku -oprava a otevírání trezorů -oprava a přestavování autozámků -autoklíče (Ford, Mercedes, BMW) -klíče s imobilizérem. Nouzové otevírání bytů.

- Sádrokarton Sádrokarton instalujeme pomocí sádrokartonových desek mužete rychle, levně a kvalitně změnit interiér vašeho bytu, domu, kanceláře či nebytových prostor. Montáží lze snadno snížit stropy, instalovat osvětlovací prvky, libovolně upravovat stěny a podhledy. Snadno se dá zateplit nebo rekonstruovat celý interiér bytu. Variant ...

K hlavním činnostem firmy patří : - dodávky a montáže technických zařízení budov rodinných domů zejména : - plynových kotelen - topných systémů - domovních plynovodů - ohřevu TUV včetně potřebné elektroinstalace a regulace jako součást dodávky po dohodě provádíme rovněž projektovou dokumentaci Provádíme všechny potřebné ...

Provádíme práce : - klempířské - pokrývačské - tesařské - montáž střešních oken