Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Truhlářství. Výroba: - nábytek.

Kamenictví, kamenosochařství

Práce: - malířské - natěračské - tapetářské.

Řemeslo: -tesař. -výroba krovů

Stolařství, tesařství, prodej. Materiály pro stolaře. Prodej: -Lamino -Pracovní desky -Hrany -Prolisová dvířka -Úchytky -Reling -Dřezy -Spojovací materiál -Surové dřevotřísky -Překližky -Dýhované dřevotřísky -Sololaky -Parapety -Stavební a truhlářské řezivo -Drátěný program -Nábytkové ...

Klempířské a pokrývačské práce - montáže: - hromosvody - střešní okna

Dřevovýroba, truhlářství. Práce: - truhlářské - řezbářské. Výroba: - trezory na zbraně - atypický nábytek - dřevěné dveře - podlahy.

Činnost: - montáž televiziních a satelitních antén - montáže EZS (elektrický zabezpečovací signalizace) - vypracování bezpečnostního posouzení objektu - vypracování předprojektové studie na základě požadavku příslušné pojišťovny na daný objekt, v souladu s ČSN - vyhotovení projektové dokumentace - nainstalování a oživení systému, ...

Truhlářství, dřevovýroba. Zámečnictví, nástrojářské práce.

Provádění rozvodů a redukčních stanic technických plynů, instalace elektronických odpařovačů na CO2. Výroba: - kovové obaly.

Služby: -geodetické -zaměřování a vyhotovování geometrických plánů (zaměřování staveb ke kolaudaci -oddělování pozemků ap.) -vytyčovací práce, zejména pak vytyčování hranic pozemků.

Práce: -truhlářské. Výroba: -eurookna, -dveře.

Práce: -truhlářské. Dřevovýroba.

Truhlářství. Dřevovýroba.

Výroba, prodej: -nábytek. Práce: -stolařské -tesařské. Materiály pro stolaře.

Vše od dřeva: - kazetové dveře z masivu proč dřevěné dveře .. - dřevo je stálý, ekologický, po staletí vyzkoušený přírodní materiál, který vytváří příjemné klima a pohodu .. - dveře interiérové jsou vyrobeny z masivního lepeného dřeva, které zamezuje kroucení a deformací dveří - standardně smrk nebo dub ... - povrchová úprava je ...

Montáž: - domovní instalace, rekonstrukce: - kuchyň, koupelna - průmyslové instalace - hromosvody. Opravy: - elektro. Služby: - revize nářadí a spotřebičů. Prodej: - elektrické nářadí - náhradní díly a příslušenství.

Obchodní činnost. Práce: - elektromontážní - montáž - přímotopné konvektory a kotle - nastřelování - kotevní technika - satelitní a televizní rozvody. Prodej: - chladící zařízení-prosklené vitríny a mrazící boxy - osvětlovací technika pro interiéry - elektrocentrály - přímotopné vytápěcí panely - satelitní komplety a ...

Činnost: - obchodní - kovovýroba - zámečnictví. Výroba: - pletivo oka 50 x 50 mm - rámové pletivo.

Dřevovýroba. Řemeslo: - truhlář.

Práce: - truhlářství - výroba ze dřeva. Specializované truhlářství.

Výroba: - veškerý dřevěný nábytek (masiv) - okna, dveře, vrata.